Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Rēzeknē tika organizēta Toyota Testa braucienu diena

14.10.2019
28.septembrī, Latgales vēstniecības GORS teritorijā, Pils ielā 4, Rēzeknē, 14:00 – 18:00 tika organizēta Toyota Testa braucienu diena!

Paldies jāsaka Oficiālajam Toyota dīlera centram LALUNA par pasākuma organizēšanu. Jaunā Toyota pārstāvniecība atrodas Jēkabpils pilsētas centrā, Andreja Pormaļa ielā 40 un tas ir pirmais Toyota salons šajā reģionā! 

"Bija patiess prieks sastapt visus kas piedalījās un izrādīja interesi. Kopā tika veikti 38 testa braucieni un cilvēku absolūtie favorīti bija Camry un RAV4! Ar tiem kopā tika paveikti 23 testa braucieni! Priecāsimies Jūs uzņemt pie mums LALUNA salonā Jēkabpilī, lai Jūsu favorītmašīna no skaista testa brauciena pārtaptu par Jūsu ikdienas labāko draugu!’’ uzsver autocentra vadītājs Valdis Strautmanis.

Jēkabpils dīlera centrā ir iespēja aplūkot visus jaunākos Toyota modeļus un veikt izmēģinājuma braucienus. Uz vietas ir iespēja nokārtot līzinga pieteikumu jaunu automobīļu iegādei. Iespēja ir arī izvēlēties kādu no īpašajiem piedāvājumiem noliktavas krājumā. Autosalonā uz vietas, ir plaša automobīļu izvēle, kā arī automobīļus iespējams pasūtīt pēc klienta individuālajām vēlmēm. 

Pasākuma laikā bija iespēja izbraukt arī ar jauno RAV4, enerģisko Corolla sedan un spēcīgo Hilux Black Edition versijā!

Autosalons LALUNA nodrošina auto regulāro apkopju servisu, garantijas un pēcgarantijas remontu salonā pirktajām un iepriekš iegādātām Toyotas un jebkuras citas automobīļu markas automašīnām neatkarīgi no iegādes laika un vietas.

Jāpiemin, ka iegādājoties kādu no jaunajiem Toyota modeļiem, autosalons piedāvā iespēju pieņemt tirdzniecībā Jūsu automašīnu. 

LALUNA lepojas, ka turpmāk potenciālajiem klientiem nebūs jāmēro ceļš uz Rīgu. 

Kā oficiālais Toyota pārstāvis Latvijā, salons LALUNA uzņemās nodrošināt Toyota prasībām atbilstošus standartus. 

LALUNA salons gaida jūs ciemos Jēkabpilī, Andreja Pormaļa ielā 40. Salona apmeklētājiem tiek piedāvāts baudīt karstos dzērienus un bezvadu interneta iespēju, kamēr auto tiek remontēts. 

Arī aktuālā Toyota modeļu noliktava ir pieejama digitālā vidē, īpašie servisa piedāvājumi un aktualitātes, kā arī pieteikšanās testa braucienam - www.autolaluna.lv,  tas viss, protams, pieejams arī uz vietas salonā Andreja Pormaļa ielā 40, Jēkabpilī, vai zvanot pa tālruni – 20207900! 

Tava LALUNA!





Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top