Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Dalder.lv - sāc biznesu internetā Rēzeknē jaunā e-komercijas platformā

03.10.2019
Bieži vien liels izaicinājums maziem un vidējiem uzņēmumiem, kas vēlas uzsākt savu interneta biznesu, ir mūsdienīgas mājaslapas izveide un līdzekļu atvēlēšana savu preču vai pakalpojumu reklamēšanai. Tieši tāpēc ir radīts jauns e-komercijas portāls https://www.dalder.lv– Latvijā vēl nepieredzēts, ar pasaules līmeņa funkcijām pildīts portāls, kura galvenais mērķis ir mainīt lietotāju pieredzi un ļaut attīstīties.

Dalder.lv pamatā ir klasiski sludinājumi.Platformas biznesa modelis paredz, ka parastus sludinājumus varēs ievietot bez maksas, ar opciju izmantot reklāmas iespējas, kas palīdzēs nopelnīt vairāk un jebkurā Latvijas pilsētā vai novadā! Ikviens portāla lietotājs ar ievietoto informāciju var realizēt dažādas mārketinga aktivitātes:

•    dot īstermiņa atlaides;
•    pārdot pakalpojumu vai preci kā dāvanu;
•    piešķirt digitālus kuponus;
•    veidot kolektīvās iepirkšanās akcijas.

Veikto tirgus pētījumu secinājumi pierāda, ka Dalder.lv realizētās funkcijas lokalizācijā, apstrādē, efektivitātē un sasniedzamībā strauji iegūs lietotāju atzinību. Jebkurš sludinājums turpmāk būs atrodams vienkāršāk un ērtāk, jo portāls piedāvā sīkāko iespējamo lokalizāciju, lai ikvienai pilsētai, novadam būtu savs elektroniskais sludinājumu dēlis – tas nozīmē, ka sludinājumi Rēzeknē būs atrodami viegli un vienuviet.

Dalder.lv priekšrocības

Mikro mājas lapa bez maksas

Dalder.lv piedāvā attīstīties digitālajā vidē kopā un izaugt jebkura lieluma uzņēmumam, izmantojot labākos risinājumus, to skaitā bezmaksas mājaslapu, kas mērķauditorijai skaidri atspoguļos konkrēto piedāvājumu.  Meklētie darbinieki var apskatīties visas vakances vienuviet, izlasīt atsauksmes, un iepazīties ar uzņēmuma piedāvātajiem pakalpojumiem.

Augstākā līmeņa informācijas kvalitāte

Dalder.lv monitorē gan saturu, gan sniedz tehnisko atbalstu, ko līdz šim nav darījis neviens konkurents. Tāpat tiek sniegtas konsultācijas par to, kā sludinājums veiksmīgāk ievietot un kādas reklāmas iespējas izmantot.

Nebijusi filtrēšanas sistēma

Dalder.lv piedāvā milzīga apjoma informācijas filtrēšanas iespējas un ļoti nozīmīga Dalder.lv realizētā inovācija ir iespēja saglabāt izvēlētos filtrus, kā arī iespēja pieteikties paziņojuma saņemšanai, kad portālā ir ievietota jauna informācija. Praksē tas nozīmē to, ka iedzīvotājiem aktuālie sludinājumi Rēzeknes novadā būs pamanāmi uzreiz.

Rēzeknieši, neatlieciet savu ideju par biznesa izveidošanu! Pirmie 1000 reģistrētie lietotāji dalder.lv saņems lielisku dāvanu –50 EUR portālā paredzēto maksas iespēju lietošanai. Tiekamies jaunākās paaudzes sludinājumu servisā!
Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top