Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Nāc studēt LU PSK Rēzeknes filiālē!

04.07.2019
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža (LU PSK) aicina – nāc studēt koledžā un iegūsti profesiju 2 vai 3 studiju gadu laikā! Izvēlies studijas LU PSK Rēzeknes filiālē un kļūsti par ārstniecības personu – māsu, ārsta palīgu vai masieri, vai iegūsti sociālā aprūpētāja specialitāti sociālās labklājības jomā! Dokumentu iesniegšana no 1. jūlija līdz 2. augustam – Rēzeknē (Raiņa ielā 5a) un Jūrmalā (Vidus prospektā 38, Bulduros)!

Lai veiksmīgi iekļautos darba vidē, ļoti svarīgi ir izdarīt pareizo izvēli par labu tai izglītības iestādei, kas nākotnē garantē darba iespējas. Tāda ir LU PSK, kuras uzdevums ir darba tirgum sagatavot augsti kvalificētus, kompetentus un konkurētspējīgus speciālistus veselības aprūpes un sociālās labklājības jomā. LU PSK piedāvā apgūt deviņas darba tirgū pieprasītas profesijas akreditētās pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības pilna laika klātienes studiju programmās.
 
Studējošajiem tiek piedāvāta iespēja studēt par valsts budžeta līdzekļiem un apgūt māsas, ārsta palīga, sociālā aprūpētāja, sociālā rehabilitētāja profesiju. LU PSK ir vienīgā koledža Latvijā, kura ir iespēja iegūt biomedicīnas laboranta, radiologa asistenta un podologa specialitāti.
 
LU PSK aicina izmantot iespēju apvienot studijas ar darbu, studējot maksas studiju programmās, iegūstot skaistumkopšanas speciālista kosmetoloģijā vai masiera profesiju. Studiju process šajās specialitātēs tiek organizēts gan dienas, gan vakara grupās.
 
Paralēli darbam Jūrmalā – Vidus prospektā 38, Bulduros – studiju process notiek arī koledžas Rēzeknes filiālē – Raiņa ielā 5a, kur iespējams apgūt māsas un ārsta palīga specialitāti. Kā jaunums 2019./2020. akadēmiskā gada vasaras uzņemšanā, filiālē tiek piedāvāta iespēja iesniegt dokumentus studijām, lai iegūtu masiera un sociālā aprūpētāja profesiju.
 
Studiju process koledžā tiek nodrošināts prasībām atbilstošā un mūsdienīgā infrastruktūrā.  Pirmsklīnikas kabineti, laboratorijas un praktisko nodarbību kabineti iekāroti atbilstoši nozares prasībām ar profesionālu aprīkojumu (mulāžas, tehnoloģiskās iekārtas, u. c.).
 
LU PSK akadēmiskais personāls – profesionāļi un nozaru praktiķi. Lektori ir praktizējoši speciālisti veselības aprūpes, skaistumkopšanas un sociālās labklājības jomā. Studiju procesa realizēšanā būtisku nozīmi ieņem individuālā pieeja – darbs tiek organizēts gan grupu nodarbībās, gan praktiskajās nodarbībās apakšgrupās. Prakses klīniskajās bāzēs tiek organizētas sākot no pirmā kursa, tā sekmējot teorijas un prakses vienotību.
 
Savos astoņdesmit pastāvēšanas gados koledža ir izveidojusi veiksmīgu sadarbību ar veselības un sociālās aprūpes iestādēm un institūcijām, augstskolām un uzņēmumiem gan Latvijā, gan Eiropā – Igaunijā, Lietuvā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Vācijā, Polijā, Bulgārijā, Itālijā, Šveicē, Spānijā, Portugālē, Slovēnijā, Ungārijā un citās valstīs, kas veicina koledžas personāla profesionālo izaugsmi un ļauj nodrošināt pilnvērtīgu, kvalitatīvu praksi gan koledžas studentiem ārvalstīs, gan ārvalstu studentiem Latvijā mācību mobilitātes ietvaros.
 
Vienlaikus ar pamatstudijām koledža īsteno profesionālās pilnveides izglītības programmas un tālākizglītības programmas veselības un sociālās aprūpes speciālistu kvalifikācijas uzturēšanai.
 
Koledžas studējošajiem studiju laikā ir iespēja:

-       praktiski darboties profesionāli aprīkotās laboratorijās, simulāciju un mācību kabinetos;
-       iesaistīties pētniecības procesā, veicot pētījumus docētāju vadībā;
-       piedalīties programmā ERASMUS+, gūstot pieredzi gan profesionālajā, gan personīgajā izaugsmē;
-       darboties koledžas Studējošo pašpārvaldē, īstenojot dažādas aktivitātes;
-       pieteikties stipendijām atbilstoši MK 24.08.2004. noteikumiem Nr.740;
-       pieteikties studiju un studējošo kredītam;
-       pretendēt uz vietu labiekārtotā dienesta viesnīcā (Jūrmalā).
 
Koledžas absolventiem ir iespēja:

-       uzsākt darba gaitas uzreiz pēc koledžas absolvēšanas;
-       turpināt studijas bakalaura programmās (studiju programmu pēctecība).
 
Darba iespējas koledžas absolventiem:

veselības aprūpes iestādēs, sociālās aprūpes un rehabilitācijas institūcijās, ģimenes ārstu praksēs, Neatliekamās medicīnas palīdzības dienestā, militārās medicīnas dienestos, laboratorijās, skaistumkopšanas institūcijās, iespēja atvērt savu privātpraksi.
 
 
LU PSK Uzņemšanas komisijas darba laiks:

01.07.-02.08.2019. katru darba dienu no plkst. 9.00 līdz 15.00,
Jūrmalā – Vidus prospektā 38, Rēzeknē – Raiņa ielā 5a.
 
Uzzini vairāk par studiju programmām un uzņemšanas noteikumiem:

www.psk.lu.lv
 
Iepazīsties ar LU PSK, apmeklē:

www.facebooc.com/lupsk.lv
 
LU PSK gaidīs zinātkārus un motivētus studējošos!

Uz tikšanos!


Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Pievienot komentāru
Jūsu vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):


Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top