Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Toyota dīlercentrs Jēkabpilī

09.04.2019
Autocentrs SIA "LALUNA" Jēkabpilī – pirmais "Toyota" autorizētais pārstāvis šajā reģionā.

Kopš oktobra autocentrā centrā apskatei un testa braucieniem ir pieejami visi Toyota jaunākie modeļi - Rav4, Corolla, Hilux, Yaris, C-HR, Land Cruiser un Prius. "LALUNA" nodrošina auto regulāro apkopju servisu, garantijas un pēcgarantijas remontu salonā pirktajām un iepriekš iegādātām "Toyota" markas automašīnām, neatkarīgi no iegādes laika un vietas.

"Toyota" pārstāvniecība atrodas Jēkabpils pilsētas centrā A.Pormaļa ielā 40. Autosalona izveidē investēti vairāk nekā 300 000 eiro. Servisa centra ēka 790 kvadrātmetru platībā pārbūvēta un iekārtota atbilstoši "Toyotas" noteiktajiem standartiem, un to raksturo viegls un gaišs interjers.

"Esam gandarīti Latvijā pārstāvēt tieši "Toyota" zīmolu, kurš par savu prioritāti uzskata inovācijas, drošību un kvalitāti, jo tas cieši saskan arī ar mūsu uzņēmuma filozofiju. "Toyota" autobraucēju vidū ir iecienīts zīmols gan privātajā, gan komerctransporta klientu segmentā. 2017.gadā "Toyota" bija visstraujāk augošais Latvijā pārdoto auto zīmols, ieņemot 13% no kopējā auto tirgus, un savas pozīcijas turpina nostiprināt arī 2018.gadā," stāsta pārstāvniecības "LALUNA" direktore Katrīna Salzirne.

"Jauna "Toyota" dīlera centra atvēršana Jēkabpilī bija nozīmīgs notikums ne viena Latvijas auto tirgus dažādošanā, bet arī Zemgales reģionam kopumā, jo tas palielina nodokļu ieņēmumus un nodrošina jaunas darbavietas. Ieguvēji ir gan jaunu automobiļu pircēji, gan esošo īpašnieki, jo automašīnas iegādei un aprūpei vairs nav jāmēro ceļš uz Rīgu. Tāpat jauna spēlētāja ienākšana tirgū vērtējama pozitīvi arī no konkurences palielināšanas un servisa kvalitātes celšanas viedokļa," stāsta SIA "Pilna Servisa Līzings" valdes loceklis Māris Salzirnis.


SIA "Pilna Servisa Līzings" ir SIA "LALUNA" mātes uzņēmums, kas jau kopš 2001.gada darbojas autoparka vadības, apkalpošanas un pilna servisa nomas segmentā. Sadarbībā ar "Pilna Servisa Līzingu" pilna servisa nomas pakalpojumi tiek nodrošināti arī Jēkabpils un reģiona klientiem.

Turklāt, uzņēmumam "LALUNA" kļūstot par "Toyota" zīmola autorizēto pārstāvi, SIA "Pilna Servisa Līzings" saviem klientiem var nodrošināt īpaši izdevīgu ilgtermiņa nomu "Toyota" markas auto. Uzņēmuma nomas autoparkā šobrīd ir vairāk nekā 600 automašīnu. "Mūsu nomas pakalpojuma klientiem uzņēmuma kļūšana par "Toyota" autorizēto pārstāvi nozīmē izdevīgākus nosacījumus un viņu vajadzībām piemērotāko automašīnu pieejamību. Lai uzlabotu pakalpojumu sniegšanas ātrumu un celtu kvalitātes standartus, jau 2013.gadā atvērām servisa centrus Valmierā, Jēkabpilī un Rīgā. Uzņēmumu grupa nodarbojas arī ar rezerves daļu tirdzniecību. Tas nozīmē, ka klientiem varam nodrošināt ļoti plašu un pilnīgu pakalpojumu klāstu," norāda Māris Salzirnis.
 
"LALUNA autosalons apmeklētājiem durvis vēra 2018.gada 1.oktobrī. Esam gandarīti par klientu interesi jau no pirmajām salona darbības dienām, un esam saņēmuši daudz atzinīgu vārdu par to, ka arī Jēkabpils un apkārtējā reģiona iedzīvotājiem radīta iespēja turpat tuvējā apkārtnē gan apskatīt un iegādāties jaunas automašīnas, gan saņemt visus nepieciešamos apkopes pakalpojumus," saka Katrīna Salzirne.


Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top