Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Baltcom jaunā televīzija OPEN pieejama visā Latvijā

04.06.2018
No šā gada 4. jūnija telekomunikāciju uzņēmums Baltcom piedāvā jaunupakalpojumu OPEN televīzija. Jaunais risinājums ievērojami paplašinās daudzveidīga TV satura skatīšanās iespējas iedzīvotājiem visā Latvijā.

OPEN televīziju būs iespējams skatīties, izmantojot jebkura sakaru pakalpojumu sniedzēja interneta savienojumu, tostarp arī mobilo operatoru nodrošināto 4G internetu. Turklāt interaktīvā televīzija būs pieejama arī ārpus Baltcom tīkla pārklājuma. Tādējādi jaunais risinājums būs pieejams arī tiem iedzīvotājiem, kuriem piekļuve Baltcominteraktīvās televīzijaspakalpojumiem līdz šim bija apgrūtināta tehnoloģisko ierobežojumu dēļ.




“Pērn Baltcom prezentēja Baltijā modernāko interaktīvās televīzijas platformu “Interaktīvā TV 3.0”, par kuru aizvadītā gada laikā klientu interese bija liela. Tomēr nereti saskārāmies ar situāciju, ka tehnoloģisku iemeslu dēļ nevaram nodrošināt inovatīvā pakalpojuma pieejamību virknē Latvijas reģionu.Attiecīgi uz pieprasītā pakalpojuma bāzes esam izstrādājuši ar jauno OTT (Over the top media service) produktu jeb OPEN televīziju, kas turpmāk būs pieejama ikvienam lietotājam visā Latvijā,” atzīmē Baltcom valdes priekšsēdētājs Nikolā Buasēns(Nicolas Boissin).


OPEN lietotāji varēs skatīties 38 īpaši atlasītus TV kanālus gan tiešraidē, gan arhīvā, tajā skaitā visus “All Media Baltic” kanālus (TV3, LNT, TV6, Kanāls 2 un 3+), kā arī filmas un seriālus no katalogiem. OPEN televīzijā būs pieejamas visas Interaktīvās TV 3.0 funkcijas.


“Būtiski, ka televīzijas skatītājs vairs nav piesaistīts konkrētai adresei, jo OPEN televīziju lietotājs var ņemt līdzi visur– uz vasarnīcu, laukiemun citur. Klients televīziju varēs izmantotpat īslaicīgos ceļojumos Eiropas Savienībā ar jebkuru interneta savienojumu, kura IP adrese reģistrēta ES.Vienīgie priekšnosacījumi pakalpojumakvalitatīvai darbībaiir stabils interneta pieslēgumsun televizors” uzsver N.Buasēns.

 
Par Baltcom

Baltcom ir telekomunikāciju uzņēmums ar 27 gadu pieredzi Latvijas tirgū un ir otrs lielākais telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējs valstī. Uzņēmums piedāvā tādus mājas pakalpojumus kā optiskais internets, interaktīvā televīzija, digitālā televīzija, telefonsakari un elektrība. Ar 300 darbiniekiem Baltcom ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Latvijā – 2017. gadā uzņēmums nodokļos samaksāja 3,8 miljonus eiro.
Informāciju sagatavoja:  Baltcom komunikācijas un sabiedrisko attiecību speciāliste Eva Eglīte



Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top