Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Rēzeknē“K-rauta” veikals ir kļuvis par “K Senukai”

07.12.2017
Sākot ar pērnā gada decembri, kad būvmateriālu un mājas labiekārtošanas preču tirgotājs uzņēmums “Kesko Senukai” atvēra pirmo veikalu Rīgā, tika uzsākta Latvijas veikalu tīkla “K-rauta” modernizācija.


Rekonstrukciju piedzīvo un par “K Senukai” pārtop “K-rauta”veikals Rēzeknē, kā arī veikali citās Latvijas pilsētās, kur līdz šī gada 1.decembrim norisinājās galvenie rekonstrukcijas posmi. Kopējās investīcijas “K Senukai” zīmola attīstībā Latvijā bijušas 9,1 miljons eiro.

 

“Nu jau var teikt, ka šobrīd visā Latvijā darbojas deviņi “K Senukai” veikali.Viens no tiem atrodasRēzeknē.Nupat novembra beigās atvērts jauns veikalsDaugavpilī. Ar to mēs neapstājamies un tuvāko gadu laikā plānojam atvērt vēl piecus veikalus, viens no tiem tiks iekārtots Rīgas tirdzniecības centra “Atrium Azur” telpās,” stāsta AS “Kesko Senukai Latvia” ģenerāldirektora vietnieks Marius Šukauskas.
 

Kopumā līdz šim uzņēmums ieguldījis vairāk nekā 9 miljonus eiro veikalu koncepta maiņai un uzlabošanai no pamatā tikai būvmateriālu orientēta uz veikalu arī ģimenēm, mājas interjeram, sadzīvei un profesionāļiem būvniecībā. No pagājušā gada pilnīga rekonstrukcija veikta veikalos Lucavsalā un K.Ulmaņa gatvē, kā arī veikalā Daugavpilī, tie šobrīd strādā pēc jaunā koncepta. Līdzšinējos “K-rauta” veikalos reģionos - Liepājā, Tukumā, Jelgavā, Madonā, Rēzeknē, Rīgā, Maskavas ielā, kuri nu darbojas ar nosaukumu “K Senukai”, tika paplašināts preču sortiments un piedāvāto pakalpojumu klāsts, kā arī pielāgotas komunikācijas aktivitātes kopējam konceptam. Zīmola maiņa apliecina, ka uzņēmumam ir mainījies piedāvājums, piekopta laba cenu politika un kvalitatīva klientu apkalpošana.Pieredze, kas ir ņemta vērā no “K-rauta” uzņēmuma, ir bijusi vērtīga, taču papildus pievienots vēl daudz vairāk, “K Senukai” veikals ir veidots ikvienam cilvēkam - darbiniekam, klientam ģimenes, mājas un būvniecības vajadzībām ar vairāk nekā 150 000 plašu preču sortimentu, ar labiem padomiem un konsultācijām.
 

Pagājušā gada aprīlī Lietuvas uzņēmums “Kesko Senukai” no Skandināvijas akcionāra “Kesko Group” nopirka astoņus “K-rauta” veikalus Latvijā un tikpat Igaunijā. Pēc šī darījuma Latvijā sākusies vērienīga šo ēku rekonstrukcija un telpu labiekārtošana, pārveidojot tos par moderniem būvmateriālu un mājsaimniecības preču, dārza piederumu un iekārtu tirdzniecības centriem.
 
AS “Kesko Senukai Latvia” ir viens no lielākajiem būvmateriālu un mājas labiekārtošanas preču tirgotājiem. Uzņēmums vada un attīsta “K-rauta” veikalu tīklu un “K Senukai” veikalus, kas specializējas būvniecības, dārza un saimniecības preču, darba rīku, mājas labiekārtošanas preču iegādē un iekārtu tirdzniecībā. Šobrīd “K-rauta” veikali piedzīvo modernizāciju un pārtop par “K Senukai” veikaliem, attīstot kopējo tīkla konceptu, kas norisinājās līdz šī gada 1. decembrim. Rekonstrukciju piedzīvo veikali Rīgā, Jelgavā, Liepājā, Tukumā, Rēzeknē un Madonā. Modernizēti šobrīd ir “K Senukai” veikali Rīgā, Lucavsala ielā 3 un Priedaines ielā 37, “K Senukai” veikals Daugavpilī, Kraujas ielā 2. 



Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top