Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Baltcom izvirza jaunus standartus mājas televīziju pakalpojumu sniedzējiem

25.09.2017
Ņemot vērā klientu televīzijas skatīšanās paradumu maiņu un vēlmi pēc produkta, kas atbilst pasaules tehnoloģiju tendencēm, telekomunikāciju uzņēmums Baltcom sadarbībā ar starptautisku tehnoloģiju uzņēmumu ir izstrādājis jaunu interaktīvās televīzijas platformu, kas, šobrīd, Latvijas tirgū ir modernākais interaktīvās televīzijas risinājums. 

Interaktīvās televīzijas 3.0 pamatā ir pasaulē plaši izmantota un pieprasīta interaktīvās televīzijas platforma, kura pielāgota Baltcom vajadzībām un vēlmēm. Individuālo risinājumu vidū ir gan platformā integrētie pakalpojumi un tās izskats, gan jaunas viedierīčulietotnes izveide.
 
Baltcom valdes loceklis Dmitrijs Ņikitins skaidro: “Jaunās televīzijas platformas izstrādē ļoti daudz tika domāts par to, ko vēlas klients un, kas viņu varētu interesēt, tādēļ viens no individuālajiem risinājumiem, kuru Baltcom integrēja jaunajā produktā bija “TOP 10 arhīva skatītākās pārraides”. Šis saraksts mainās, ņemot vērā klientu skatīšanās paradumus jeb, ko noteikta perioda laikā klienti ir visvairāk skatījušies. Klientus interesē tas, ko citi skatās, kā arī, kuras ir pieprasītākās TV pārraides – tas raisa ziņkāri un iepazīstina ar raidījumiem par kuriem, iespējams, iepriekš klients nemaz nezināja”.
 

Domājot par klientu ērtībām, tika izveidotas arī divas mājas kinoteātraMegogofilmu joslas, no kurām viena klientam sniedz rekomendāciju par populārākajām konkrētās nedēļas filmām, bet otra atlasa piemērotākās filmas, ņemot vērā klienta TV kanālu un Megogo skatīšanās paradumus.
 

Līdz ar televīzijas platformu izveidota arī jauna mobilā lietotne ar kuras palīdzību televīzijas saturu iespējams skatīties ierīcēs –viedtelefonos (iOS, Android) un planšetdatoros (iOS, Android). Tagad arī mobilajā lietotnē ir pieejamas tās pašas interaktīvās funkcijas, kas TV – Atgādinājums, Pauze, Pārtīšana, Uz sākumu, TV ieraksts un TV arhīvs, ja konkrētajam kanālam tāds ir pieejams. Lietotne ir bezmaksas un atbalsta visas jaunākās iOS un Android programmatūras versijas. “Lejupielādējot lietotni savā viedierīcē, tajā ir iespējams skatīties gan to pašu saturu, ko konkrētajā brīdī klients skatās televizorā, gan arī citu, kā arī iespējams pārslēgt TV kanālus no viedierīces televizorā. Lietotni iespējams izmēģināt arī, tad, ja vēl nav pieslēgta Baltcom interaktīvā televīzija,” stāsta D. Ņikitins. Jaunā lietotne papildināta arī ar meklēšanas funkciju, kuras darbības laukā ietverti visi satura avoti – TV programma, Megogo katalogs un TV arhīvs.
 

“Lai arī šobrīd tirgū ir produkti ar līdzīgām funkcijām, tomēr tiešišādas komplektācijas interaktīvās televīzijas platforma ir vēl nebijis tehnoloģiskais risinājums Latvijā, un tas mājas televīzijas pakalpojumu sniedzējiem izvirza jaunu standartu uz kuru tiekties. Interaktīvā TV 3.0 būs Baltcom attīstības dzinulis arī nākotnē, tā neļaus mums stāvēt uz vietas,” uzsver Ņikitins.
 

Sīkāka informācija par jauno produktu pieejama šeit.

Par Baltcom


„Baltcom” dibināts 1991. gadā un 26 gadu laikā uzņēmums kļuvis par vienu no vadošajiem elektronisko sakaru sniedzējiem Latvijā. Baltcom saviem klientiem nodrošina ātrgaitas optisko internetu, interaktīvo televīziju, telefonsakarus un elektrības pakalpojumus.
 


Par Baltcom interaktīvās televīzijas izstrādātāju


Jaunās Baltcom interaktīvās televīzijas platformas izstrādātājs ir starptautisks tehnoloģiju uzņēmums SmartLabs LLC. Uzņēmuma klienti ir pasaulē lielākie telekomunikāciju operatori, piemēram, PrimeTel, OptimaTelecom un tagad šiem operatoriem ir pievienojies arī Baltcom.




Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top