Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Baltcom laiž klajā nākamās paaudzes interaktīvās televīzijas platformu

19.09.2017
Telekomunikāciju uzņēmums Baltcom, 12.septembrī, laida klajā nākamās paaudzes Interaktīvo TV 3.0, kas tās lietotāju pārsteigs ar modernu dizainu un vairākām jaunām interaktīvām funkcijām. Interaktīvās televīzijas platformu jau ir iespējams iegādāties komplektā ar Baltcom optiskā interneta pieslēgumu, Baltcom tīkla pārklājuma zonā.

 

Produkts izstrādāts sadarbībā ar starptautisku tehnoloģiju uzņēmumu SmartLabs LLC, tas veidots uz pasaulē pieprasīta televīzijas risinājuma bāzes ar vairākiem individuāliem programmatūras un platformas dizaina pielāgojumiem tieši Baltcom uzņēmumam.


Baltcom valdes priekšsēdētājs Nicolas Boissin uzsver: “Šī brīža TV skatīšanās paradumi ir noteikuši jaunu televīzijas attīstības līmeni. Šobrīd mūsu produkts ir pats modernākais interaktīvās televīzijas risinājums Latvijā ar plašām mūsdienīgas televīzijas iespējām –  tajā pieejamas visas lietotāju jau iecienītās interaktīvās funkcijas, kā arī vairākas pavisam jaunas”.
 
Jaunā Baltcom interaktīvā televīzija ir īpaši pielāgota mūsdienu TV lietotāja vēlmēm un vajadzībām. Sekojot līdzi tehnoloģiju attīstībai un klientu pieprasījumam pēc daudzekrānu lietošanas funkcijas, jauno Baltcom interaktīvo televīziju ir iespējams lietot gan televizorā, gan ar aplikāciju kā interneta televīziju modernajās ierīcēs – viedtelefonos (Android, iOS) un planšetdatoros (Android, iOS).
 
Interaktīvā TV 3.0 piedāvā paplašināta satura izvēli – papildus līdzšinējiem vairāk kā 100 TV kanāliem, platformā integrēta arī tiešsaistes kino platforma Megogo, kura skatītājiem piedāvā plašāko filmu, multfilmu un seriālu satura izvēli oriģinālvalodās. Tāpat arī televīzijas lietotāji turpmāk, bez Baltcom speciālistu iesaistes, varēs abonēt citu kanālu paku vai papildus tematisko paku, veidot vairākus personalizētus profilus ar atšķirīgiem drošības iestatījumiem un lietot vienu pulti gan TV, gan dekodera pārvaldīšanai.
 
N.Boissin: “Mūsu mērķis jaunas televīzijas platformas izstrādē bija radīt ērti pārskatāmu,  viegli saprotamu un mūsdienīgu produktu, kuru, sekojot līdzi tehnoloģiju attīstībai un tendencēm, iespējams attīstīt arī turpmāk. Kopā ar pieredzējušajiem televīzijas platformas izstrādātājiem esam radījuši nākotnes produktu, kas sniedz izcilas kvalitātes pakalpojumu šodien”.
 
Baltcom Interaktīvo TV 3.0 iespējams iegādāties komplektā ar optiskā interneta pieslēgumu, Baltcom tīkla pārklājuma zonā.
 
Sīkāka informācija par jauno produktu pieejama šeit.
 
Par Baltcom
„Baltcom” dibināts 1991. gadā un 26 gadu laikā uzņēmums kļuvis par vienu no vadošajiem elektronisko sakaru sniedzējiem Latvijā. Baltcom saviem klientiem nodrošina ātrgaitas optisko internetu, interaktīvo televīziju, telefonsakarus un elektrības pakalpojumus.
 
 
Par Baltcom interaktīvās televīzijas izstrādātāju
Jaunās Baltcom interaktīvās televīzijas platformas izstrādātājs ir starptautisks tehnoloģiju uzņēmums SmartLabs LLC. Uzņēmuma klienti ir pasaulē lielākie telekomunikāciju operatori, piemēram, PrimeTel, OptimaTelecom un tagad šiem operatoriem ir pievienojies arī Baltcom.
 
 
Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top