Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Baltcom iegūst balvu “Drošākais uzņēmuma autoparks 2016”

11.04.2017
2017.gada 5.aprīlī Rīgas Motormuzejā tika paziņoti AAS “Balta” gada balvas “Drošākais uzņēmuma autoparks 2016” uzvarētāji. Telekomunikāciju uzņēmums Baltcom saņēmis balvu Sudraba kategorijā kā zemākā riska autoparks.

Jau piekto gadu pēc kārtas “Balta” organizē gada balvu “Drošākais uzņēmuma autoparks 2016”, uzņēmums Baltcom konkursā piedalījās pirmo reizi. 

 




Konkursa mērķis ir noskaidrot, kuros uzņēmumos veiksmīgi tiek pārvaldīti autoparki un līdz ar to, kuri uzņēmumi, ievērojot drošas ceļu satiksmes prasības, ir atbildīgi gan pret saviem darbiniekiem, gan apkārtējiem cilvēkiem.


Žūrijas vērtējumā Baltcom atzīts par vienu no laureātiem kategorijā “Zemākā riska autoparks”, kopā ar tādiem uzņēmumiem kā SIA “G4S Latvia”, AS “Latvijas Gāze” un AS “UPB”.
 
“Esam pateicīgi par šo atzinību un balvu! Baltcom pēdējos gados ir ieguldījis daudz līdzekļu  autoparka atjaunošanā un uzturēšanā, kā arī pastāvīgi pievērš lielu uzmanību auto vadītāju kvalifikācijas paaugstināšanai un instruēšanai par drošu iekļaušanos ceļu satiksmē,” gandarīts par saņemto novērtējumu ir Baltcom Autoparka speciālists Igors Vāvere. “Ļoti noderīgi bija žūrijas ieteikumiem kā padarīt autoparku drošāku, un noteikti šīs lietas pārrunāsim uzņēmumā, lai varētu tās veiksmīgi arī ieviest.”
 
Gada balva “Drošākais uzņēmuma autoparks 2016” norisinājās divās kārtās. Konkursa dalībnieki tik vērtēti četrās kategorijās – pasažieru pārvadātāji, vietējie kravu pārvadātāji un speciālā pielietojuma autoparki, starptautiskie kravu pārvadātāji un zemāka riska autoparki. Konkursa žūrijā darbojās 12 eksperti.
 
Konkursa dalībnieku sniegums tika vērtēts četrās jomās – uzņēmuma iesaiste risku vadībā, autoparka raksturojošie parametri un tehniskais nodrošinājums, cilvēkresursu vadība un uzņēmuma kopējā politika attiecībā uz ceļu satiksmes negadījumiem un to uzraudzību.
 

Par Baltcom
„Baltcom” dibināts 1991. gadā un 26 gadu laikā uzņēmums kļuvis par vienu no vadošajiem elektronisko sakaru sniedzējiem Latvijā. Baltcom saviem klientiem nodrošina ātrgaitas optisko internetu, interaktīvo televīziju, telefonsakarus un elektrības pakalpojumus.
 


Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top