Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

60 % jauno klientu iepriekš izmantoja analogo televīziju

24.01.2017
2016.gadā no visiem jaunpieslēgtajiemBaltcom digitālās televīzijas klientiem, 40% bija uzņēmumam jauni klienti, bet pārsteidzošs skaitlis - 60% bija esošie Baltcom kabeļtelevīzijas klienti, kuri nolēmuši pārslēgties uz modernāku un funkcijām bagātāku televīzijas veidu – digitālo televīziju.

 

Baltcom Produktu un pakalpojumu direktors Konstantīns Borovikovs stāsta: “Tas, ka no visiem jaunajiem digitālās televīzijas klientiem, kuri pakalpojumu pieslēguši 2016.gadā, 60% ir tieši klienti, kuri pārslēgušies no analogās televīzijas, apstiprina to, ka šī televīzija pakāpeniski zaudē savu aktualitāti. Telekomunikāciju operatori, tai skaitā Baltcom, vēloties sniegt klientiem plašākas iespējas pār savas televīzijas saturu, iesaka izvēlēties tieši digitālo televīziju.”
 
Lielākā daļa Baltcom klientu atzīst, ka pamudinājums pārslēgties no analogās televīzijas ir digitālās televīzijas sniegtās modernās iespējas, plašais kanālu klāsts, kā arī attēla un skaņas kvalitāte.
 
“40% no pieslēgtajiem digitālās televīzijas klientiem ir jauni Baltcom klienti. Tie ir gan gados jauni cilvēki, kuri televīziju lieto vairāk kā fonu brīvā laika pavadīšanai, vienlaicīgi vēloties izmantot modernās televīzijas sniegtās funkcijas un nepārmaksāt, jo digitālā televīzija izmaksu ziņā ir izdevīgākais piedāvājums no tirgū esošajām modernajām televīzijām. Gan arī gados vecāki cilvēki, kuri novērtē digitālās televīzijas sniegtās priekšrocības, neskatoties pat uz nelielo izmaksu starpību, jo būtiski ir tas, ka iegādājoties modernos televizorus uz tiem ir iespēja pilnībā izbaudīt mūsdienīgas televīzijas sniegtās iespējas,” atklāj K. Borovikovs.
 
Baltcom ir izdarījis visu, lai pārslēgšanās no analogās televīzijas uz digitālo būtu pēc iespējas vienkāršāka. Pērn uzsākta arī dekoderu un CAM moduļu (ārējais kanālu atkodēšanas modulis) piegāde klientiem ar kurjerpasta starpniecību.
 
Kā skaidro K. Borovikovs: “Ja sākumā, kad digitālā televīzija tikai parādījās mūsu tirgū, cilvēki uztraucās par to, ka pārslēdzoties no analogās televīzijas būs jāveic papildu darbības, piemēram, jāuzstāda dekoders, lieki jātērē nauda, tad tagad tas vairs nav šķērslis. Jaunajos televizoros dekoderi jau ir iebūvēti, bet tiem klientiem, kuri vēl nav nomainījuši televizorus, Baltcom lietošanā, bez maksas nodrošina arī dekoderu. Klientiem vairs nav jātērē savs laiks, gaidot ierodamies tehniskā atbalsta speciālistu, kurš uzstādītu nepieciešamo aparatūru, jo klienti paši var to izdarīt, sekojot līdzi pavisam vienkāršai uzstādīšanas instrukcijai, kura caur kurjerpastu tiek piegādāta līdz ar pasūtīto aparatūru.”
 
Par Baltcom
„Baltcom” dibināts 1991. gadā un 25 gadu laikā uzņēmums kļuvis par vienu no vadošajiem elektronisko sakaru sniedzējiem Latvijā. Baltcom saviem klientiem nodrošina ātrgaitas optisko internetu, interaktīvo televīziju, telefonsakarus un elektrības pakalpojumus.

Eva Puriņa
Baltcom
Komunikācijas un sabiedrisko attiecību speciāliste
Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top