Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Mīti un meli par apakšveļu

19.03.2021
Par visu, kas jums ir zināms šajā pasaulē - ir mīti, izdomas un meli. Visiem mītiem ir sava izcelsme un savs apspēkojums. Lai jūs varat mierīgi turpināt savu online šopingu - apģērbi, apavi un apakšveļa no pilsetasmodes.lv - mēs tiksim galā ar izgudrotājiem un meliem.

MĪTS: krūšturis izraisa krūts vēzi
 
Tas, iespējams, ir viens no populārākajiem maldiem.
 
 Šī mīta atbalstītāji apgalvo, ka krūšturis negatīvi ietekmē ķermeņa limfātisko sistēmu, kas savukārt noved pie vēža.
 
 Tomēr zinātniskie pētījumi liecina par pretējo.  Zinātnieki vēl nav atraduši nekādu saikni starp krūštura nēsāšanu ar slimības sākumu.  Turklāt vēža sastopamība nav pat saistīta ar krūšturī pavadīto stundu skaitu.
 
MĪTS: Ja bra atstāj nospiedumus, tas nozīmē, ka tas ir mazs
 
Lielāko daļu cilvēku absolūti neuztrauc nospiedumi no zeķu vai zeķbiksēm, taču tajā pašā laikā daži daiļā dzimuma pārstāvji ļoti piesardzīgi izturas pret nospiedumiem, kurus var atstāt krūšturis.

Josta ir galvenā krūštura daļa, kas veic atbalsta funkciju, kurai vajadzētu cieši pieguļot ķermenim.  Nospiedumu parādīšanās no jostas pēc ilgstoša krūštura nēsāšanas ir pilnīgi dabiska parādība, un tie norāda, ka josta visu dienu veiksmīgi tika galā ar savu uzdevumu.

Bailēm vajadzētu rasties tikai tad, ja nospiedumi nepazūd vienā naktī vai rada jums nopietnas neērtības.  Tas norāda, ka krūšturis jums nav piemērots un ir jāmaina. 
 
MĪTS. Ja ir nekomfortabli krūšturī, TAD NEPIECIEŠAMA pievilkt plecu siksnu
 
Ciešāk pievilkt siksnas ir slikts lēmums.  Lai gan daudzas mēģina novērst visus krūštura trūkumus, pavelkot siksnas, tas nepalīdz.
 
Šajā gadījumā lielākā daļa slodzes tiek pārnesta uz jūsu pleciem, kas ir fundamentāli nepareizi.  Tas var izraisīt galvassāpes, pirkstu un roku nejutīgumu un pat muskuļu anēmiju.
 
Ja jums šķiet, ka krūšturis nav pārāk piemērots - fakts ir tāds, ka tas ir nepareizi izvēlēts.  Piemērots krūšturis ar jostu, kas cieši pieguļ ķermenim, sniegs krūtīm nepieciešamo atbalstu un neradīs vēlmi pievilkt siksnas.
                              
MĪTS: Stringi var izcelt infekciju 
 
Ir šausmu stāsts - stringu valkāšana izraisa kairinājumu un infekcijas.  Tomēr nav reālu pierādījumu, ka stingi ir bīstami veselībai.

Daži ārsti saka, ka šāds apakšbiksīšu modelis var netieši paātrināt infekcijas attīstību, bet nekādā gadījumā nekļūst par tā cēloni.
 
Protams, jums vajadzētu pievērst uzmanību apakšveļas materiālam - izvēlieties mīkstus, augstas kvalitātes audumus un valkājiet stringu biksītes, kad tas ir ērti.
 
MĪTS: Poliesters ir slikta auduma apakšveļai
 
Labu vai sliktu audumu vispār nav.  Viss ir atkarīgs no uzdevumiem, kas jāveic konkrētam apģērba elementam, kā arī no temperatūras apstākļiem un situācijas.
 
Piemēram, kokvilna ir ideāli piemērota ķermenim ērtā vidē, bez pēkšņām temperatūras izmaiņām.  Ja ķermenis ir pārāk karsts vai, gluži pretēji, auksts, tad kokvilnas apakšveļa radīs tikai nepatīkamas sajūtas, jo materiālam nav mitrumu absorbējošu īpašību.



Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top