Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Laiks mainīt riepas - bet kādas izvēlēties?

15.03.2021
1. marts ir klāt un ir laiks nomainīt ziemas riepas uz vasaras riepām. MMK Riepu servisa speciālisti uzsver - riepu piemērotība sezonai var ietekmēt ne tikai automašīnas vispārējo vadāmību, bet arī negatīvi ietekmēt bremzēšanas ceļa garumu, komfortu braukšanas laikā. Braukšana ar nepareizām riepām nav ekonomiska, jo gan paātrina riepu nodilumu, gan palielina degvielas patēriņu.

Lai nodrošinātu komfortu un drošību, MMK Riepu serviss aicina gatavoties jaunajai sezonai, izpētot vasaras riepu piedāvājumu. Brendu skaits un modeļu skaits, kādos riepas var atrast pie dažādiem izplatītājiem Latvijā ir ļoti liels un MMK Riepu serviss nav izņēmums. Šī servisa noliktavās var atrast riepas no dažādām pasaules vietām.

Latvijā populāri ir gan riepu brendi no Ķīnas, gan Korejas, gan ASV, Krievijas un Eiropas valstīm. Visās šajās valstīs klimats un braukšanas apstākļi ir līdzīgi. Eiropas Savienība ir liels tirgus. Daudzi produkti, kas tiek tirgoti Latvijā, ir speciāli veidoti gan Eiropas aukstajām ziemām, gan siltajām vasarām. Tāpēc var droši teikt, ka, neskatoties uz to, no kurienes nāk riepas, tās noteikti ir veidotas domājot par mūsu laikapstākļiem.

MMK Riepu serviss garantē to, ka servisā nopērkamās riepas atbilst visiem Eiropas drošības un kvalitātes standartiem. Tādēļ nav šaubu, ka riepas, kuras iegādātas par zemākajām cenām, kalpos līdzvērtīgi kā dārgākas alternatīvas. Cena sevī slēpj vairāk funkcionālās, nekā kvalitātes atšķirības.

Šis ir īstais laiks iegriezties MMK Riepu servisā. Ziema strauji tuvojas nobeigumam, tāpēc īpaši aktuāla ir jaunu vasaras riepu iegāde. Katrs vienmēr varēs atrast sev vispiemērotāko modeli, taču šajā sezonā pieprasījums ir liels, tāpēc klienti tiek aicināti pirkt, kamēr vēl prece ir noliktavā. Tāpat šobrīd īpaši aktuālas ir ziemas riepu modeļu izpārdošanas, kas ir lieliska iespēja tikt pie labākajām riepām par zemāku cenu.

Lai uzzinātu informāciju par riepu izvēli, riepu maiņas un montāžas iespējām MMK Servisos, aicinām viesoties servisa mājaslapā MMKServiss.lv. Šobrīd īpaši aktuāli ir ievērot epidemioloģiskos noteikumus, tāpēc serviss piedāvā riepu tirdzniecību un piegādi internetā, kā arī bezkontakta riepu montāžas iespējas servisos. 



Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top