Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Iepazīsti laika vērtību salonā Baltic Watches

19.10.2020
Daudznozīmīgi par laiku izsakās uzņēmējs, investors un viens no visbagātākajiem cilvēkiem pasaulē Vorens Bafets: ‘’Bagātie iegulda laikā, nabagie - naudā.’’ Šai rakstā vēlos jūs vērst par to domāt burtiskā nozīmē. Taču ar bagātajiem jāsaprot - prātā bagātie. Kad nāves slieksnim tuvojošos izjautā par svarīgākajām dzīves vērtībām, lielākā daļa skaidri norāda - laika neizniekošana. Taču zināt to, cik daudz laika esam pavadījuši konkrētajā nodarbē, varam noskaidrot tikai, ja zinām, cik tad galu galā ir pulkstenis. 

Laiku var apskatīties telefonā, stacijas pulkstenī vai pajautāt garāmgājējam. Taču pavisam citu sajūtu un ampluā dod iespēja to apskatīties īstā Šveices luksus rokas pulkstenī. Šos izsmalcinātos roku meistardarbus jau vairāk kā 10 gadus var nopirkt Baltic Watches pulksteņu salonā tepat Latvijā, Vecrīgā. Apskati veikala mājaslapu šeit: http://balticwatches.com/.
 
Veikals Baltic Watches ir tā dibinātāja Ģirta Strenča kaislība, kurai viņš kalpojis jau vairāk kā 10 gadus. Ģirts vada profesionālu veikala komandu, kurā galvenie cilvēki ir pulksteņu pazinēji - Ervīns Undelis, Imants Jansons un Staņislavs Ņefjodovs. Atnākot uz Baltic Watches, Tu sajutīsi kaut ko no pagātnes elpas, kad katras lietas radīšanai tika veltīts vairāk laika un uzmanības. 19. un 20. gadsimts bija laiks, kad cilvēki vēl savas lietas laboja un remontēja.
 
Pirmklasīgs pulksteņu remonts ar garantiju

Tādas vērtības kā Šveices rokas pulksteņi tiek laboti vēl šodien. Turklāt to iespējams izdarīt arī pie mums Latvijā, Vecrīgā. Šādiem augsta ranga pulksteņiem nekāda nopietnā labošana parasti nemaz nav nepieciešama. Visbiežāk tiem vienkārši jāveic tehniskā apkope - jāattīra no mazajiem puteklīšiem, jāiztīra pulksteņa ietvars vai jānomaina pulksteņa siksniņa. To visu pie profesionālajiem meistariem var izdarīt Baltic Watches salonā. Šeit vari nākt gan ar savu garantijas talonu, gan arī bez tā. Vairāk uzzini šeit: https://balticwatches.com/pulkstenu-remonts.
 
Šveices rokaspulksteņu apmaiņa un atpirkšana

Ja ar Tavu Šveices rokas pulksteni viss ir kārtībā, taču Tev tas vienkārši ir apnicis vai esi nolēmis iegādāties kādu jaunāku modeli, Baltic Watches piedāvā pulksteņu uzpirkšanu. Ja Tu dzīvo Rīgā, atnāc uz veikalu, un Baltic Watches veiks Tava pulksteņa diagnostiku, lai noteiktu kādu cenu par to var piedāvāt.
 
Ja Tu nedzīvo Rīgā, tad šo komunikāciju vari uzsākt jau internetā: https://balticwatches.com/pardod-savu-pulksteni. Tev būs jānorāda pulksteņa iegādes gads, artikuls, kā arī pieejamie pulksteņa dokumenti - garantijas talons, sertifikāts un tas, vai Tev mājās vēl ir saglabājusies oriģinālā kastīte.
 
Samaksu par nodoto pulksteni varēsi saņemt tūlītēji. Tas būs iespējams, jo, kā jau noskaidrojām, veikalā uz vietas ir arī īpaši aprīkota remontdarbnīca. Pulksteņu remonta meistari un pazinēji tūlīt pulksteni apskatīs, novērtēs un noteiks tā cenu. Uz salonu droši vari nest arī vairākus gadus nēsātos, jau mazliet nobružājušos pulksteņus. Ja tas būs oriģinālais Šveices rokas pulkstenis, Baltic Watches savā paspārnē labprātīgi pieņems arī tādu.
 
Ja esi jau noskatījis savu nākamo modeli, ir iespējama arī pulksteņu apmaiņa. Par jauno pulksteni noteikti būs jāpiemaksā, taču varēsi to iegūt ar ievērojamu atlaidi. Pieejamos rokas pulksteņus, pēc kuriem uz Šveici pakaļ nebūs jābrauc, vari aplūkot šeit: https://balticwatches.com/pulksteni. Interneta veikals būs labs palīgs, lai izpētītu un salīdzinātu pulksteņus pēc zīmoliem, to modeļiem un izmantotajiem materiāliem.
 



Pielaiko īstu Šveices rokas pulksteni tepat Latvijā

Ja tomēr vairāk cieni klātesamību, parunāšanos ar zinošu speciālistu un vēlies pulksteni arī pataustīt un uzmērīt, tad droši brauc uz veikalu klātienē Jāņa ielā 3, Vecrīgā. Varēsi aplūkot arī tādus modeļus, kurus nēsā pasaulē zināmākās personības. Baltic Watches savā klāstā tur dažādu populārāko zīmolu modeļus - Audemars Piguet, Blancpain, Breguet, Bulgari, Omega, Rolex un daudzus citus.
 
Nāc droši uz Baltic Watches arī tad, ja vēl par Šveices rokas pulksteņiem neko daudz nezini. Veikala konsultants laipni atbildēs uz Tev interesējošajiem jautājumiem vai pastāstīs par jaunākajām tendencēm. Rokas pulksteņu ražotāju kompānijas slēpj ļoti daudz interesantu stāstu, jo augstākās klases pulksteņi visbiežāk nāk no pārmantotām kompānijām ar savu vēsturi.
 
Šveices rokas pulksteņus vislabāk pirkt autentiskos, specializētos pulksteņu veikalos. Tos nav ieteicams pirkt no nedrošiem avotiem - tirgus, mazpazīstamiem interneta veikaliem un citām aizdomīgām vietiņām. Augstvērtīgs Šveices rokas pulkstenis ir investīcija, kuru nepieciešamības gadījumā būs iespējams atgūt. Taču tas būs iespējams tikai tad, ja pulkstenis nebūs viltojums. Baltic Watches visi atrodamie rokas pulksteņi ir iepriekš pārbaudīti oriģinālie modeļi.
 
Pērkot glauno rokas pulksteni Baltic Watches, varēsi būt pārliecināts, ka pulkstenis kalpos ilgi. Pat ja būs jāmaina baterija, siksniņa vai tas vienkārši jāiztīra, veikalā varēsi atgriezties, izmantojot visiem pulksteņiem līdzi nākošo garantijas kartīti. Nāc uz Baltic Watches un iepazīsti laika vērtību vēl tuvāk!





Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top