Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Piecas stihijas, ko pārvalda Commodus

22.09.2020
Ēka nekad nekļūs par māju, ja tajā nedarbosies visi dzīvībai nepieciešamie procesi. Tāpat kā cilvēkam, arī mājai, kurā cilvēks dzīvo, ir jābūt aprīkotai ar dažādiem enerģijas avotiem - gaisu, gaismu, ūdeni un uguni. Šīs 4 dabas stihijas, gudri un prātīgi pārvaldot, cilvēks saņem iespēju dzīvot noslēgtā un drošā vidē, kurai netraucēs gandrīz nekādas ārpusē notiekošās vētras. Gudri un izdevīgi pārvaldīt Latvijas dabas stihijas piedāvā firma ‘’Commodus’’ - https://commodus.lv/

Pateicoties Commodus, pārvaldīt uguni varēsi ar dažādām apkures sistēmām, pārvaldīt gaisu - ar siltumsūkņiem vai kondicionieriem, pārvaldīt gaismu - ar saules paneļiem un ūdeni varēsi iegūt caur profesionāli izraktu dziļurbumu. Commodus gan pārdos, gan uzstādīs, gan nepieciešamības gadījumā arī salabos vai veiks tehnisko apkopi Tavas mājas enerģijas ieguves objektiem.
 
Atnākot uz Commodus salonu, varēsi saņemt ieteikumus un konkrētus aprēķinus iecerētajai apkures sistēmas uzstādīšanai. Ņemot vērā Tavas vajadzības un paradumus, Commodus pārstāvis varēs ieteikt, kādu apkures sistēmu izvēlēties - malkas, granulu vai kombinēto katlu.
 
Lai arī sākotnējās izmaksas granulu vai kombinētajiem katliem būs lielākas nekā malkas katliem, ilgtermiņā šāda sistēma var sanākt lētāka un arī daudzas reizes ērtāka. Tomēr, ja apkuri bez malkas nemaz iedomāties nevari, tad Commodus komanda ieteiks Tavam mājoklim izdevīgāko. Apskati tos šeit: https://commodus.lv/apkures-katli.
 


Siltumsūkņi

Mūsdienās arvien populārāki kļūst alternatīvie enerģijas ieguves veidi. Viens no tādiem ir siltumsūknis. Šīs ierīces var izmantot gan kā gaisa kondicionierus, gan ar to palīdzību sasildīt gan telpas, gan ūdeni. Gadu no gada pieprasījums pēc tiem Latvijā pieaug mērkaķa ātrumā, jo cilvēki aizvien vairāk saprot, cik izdevīga šī ierīce galu galā ir. Pamatā izšķir 3 veidu siltumsūkņus:
 
●     gaiss-gaiss siltumsūkņi;

●     gaiss-ūdens siltumsūkņi;

●     kā arī zemes siltumsūkņi.
 
Gaiss-gaiss siltumsūkņi pēc sava darbošanās principa ir visvienkāršākie. Šī tipa siltumsūkņus ir iespējams uzstādīt dažu stundu laikā. Turklāt nevajadzēs ierīkot ne trubas, ne radiatorus. Tam visam pa virsu - gaisa siltumsūkņi ir atjaunojamās enerģijas resurss, kas dabai nenodara pilnīgi nekādu kaitējumu. Tiesa, gaiss-gaiss siltumsūknis nevarēs sasildīt ūdeni. Tāpat šī tipa siltumsūkņi nevarēs pienācīgi sasildīt māju, ja āra temperatūra nokritīsies zemāk par -20 C. Taču dienas ar šādu temperatūru Latvijā parasti ir uz 1 rokas pirkstiem saskaitāmas.
 
Gaiss-ūdens siltumsūkņi darbojas līdzīgi kā gaiss-gaiss siltumsūkņi, tikai tie piedevām sasilda arī sanitāro ūdeni. Pateicoties gaisa cirkulācijai tiek sasildīts aukstais freons, kurš tālāk pārvēršas gāzveida stāvoklī un spiediena rezultātā sasilda trubās esošo ūdeni. Šādai apsildes sistēmai būs nepieciešamas trubas un radiatori, caur kuriem atdot gaisa un ūdens radīto siltumu.
 
Savukārt zemes siltumsūkņi siltumu iegūst no saules sasildītās piemājas zemes vai ezera. Šo apsildīšanas veidu var izmantot visu cauru gadu, bet tikai kā mājas apsildītāju. Īpaši siltā vasaras zeme uzkrās enerģiju visai ziemai. Šāds siltumsūknis var izmaksāt no 4000-8000 eiro, taču ilgtermiņā tas noteikti atmaksāsies. Zemes siltumsūknis patērēs tikai nedaudz elektrības, bet zemes siltumu mums daba dāvā par baltu velti.
 
Commodus visas iekārtas uzstāda pati. Commodus profesionālā komanda tās uzstādīs arī tad, ja iekārtu būsi pircis citur. Commodus siltumsūkņu apkopei tiek dota 5 gadu garantija. Vēl plašāku informāciju un mini video lekciju iegūsi šeit: https://commodus.lv/siltumsukni.
 
Kondicionieri

Šai pašā veikalā iespējams iegādāties arī vasarā tik noderīgos kondicionierus. Ir patīkami pamosties saules pusē esošajā istabā pavasarī vai rudenī, taču vasarā karstuma dēļ tās ir tīrās mokas. Aizpampusi seja, izkaltusi rīkle un galvassāpes ir pazīmes, ar kurām negribētos mosties katru rītu. Palīgā var nākt tumšie aizkari un kondicionieris.
 
Kā Tev izstāstīs Commodus pārstāvji, kondicionieris nav tikai izdomāta luksus prece. Tas var uzlabot arī veselību. Commodus kondicionieri spēj nodrošināt ne tikai patīkamu gaisa temperatūru telpā, bet spēj kontrolēt arī gaisa mitrumu un attīrīt to no nevēlamiem mikroorganismiem. Ne velti labāks miegs parasti ir laukos, kur svaigāks gaiss. Mūsdienās to iespējams iegūt arī pilsētā. Skaties un uzzini vairāk šeit: https://commodus.lv/kondicionieri.
 
Saules paneļi

Kādreiz saules paneļus mēs redzējām tikai tālajā un attīstītajā Skandināvijā. Taču šobrīd tādus arvien vairāk ierīko pat privātmājas Latvijā. Saules paneļus iedala saules baterijās un saules kolektoros. Saules baterijas parasti izmanto elektrības saražošanai 1 mājsaimniecības vajadzībām. Saules kolektorus vairāk izmanto ūdens uzsildīšanai. Gan baterijas, gan kolektorus visbiežāk uzstāda uz ēku jumtiem, retāk uz fasādēm vai uz zemes.
 
Ēkā uzstāda saules enerģijas pārveidotāju, ar kura palīdzību šī enerģija tiek pārveidota elektrībā vai siltajā ūdenī. Arī šis ir alternatīvais enerģijas ieguves veids, kas dabai nekādu postījumu nenodara. Ilgtermiņā arī šāda metode var pamatīgi atmaksāties. Skaties un uzzini, kā tieši tie darbojas, šeit: https://commodus.lv/saules-paneli.
 
Dziļurbumi

Visbeidzot, Commodus meistari veic arī dziļurbumus. Dziļurbums jeb artēziskā aka tiek veidots uz vecās labās akas principa, tikai tas tiek rakts daudz dziļāk. Par dziļurbumu sauc urbumu, kura garums ir lielāks par 20 m. Šādā un vēl lielākā dziļumā būs atrodams tīrāks ūdens lielākā daudzumā. Nebūs jāuztraucas, ka sausajā periodā aka var izžūt, savukārt ziemā - aizsalt. Dziļurbums piedāvā iespēju tikt pie bezmaksas ūdens lielā vairumā. Tas būs īpaši izdevīgi, ja esat ģimene, Jums ir dārzs vai lauksaimniecības zeme.
 
Šādam urbumam ir nepieciešama īpaša licence, jo tā ir iejaukšanās zemes dzīļu teritorijā, ko nevar veikt bez profesionāļu klātbūtnes. Dziļurbuma rezultātā iegūtais ūdens ir arī ķīmiski jāpārbauda. Commodus piedāvā visas šīs klapatas nokārtot Tavā vietā. Tā noteikti būs izdevīga investīcija, ko Commodus komanda izpildīs vien dažu dienu laikā. Skaties, kādu tehniku dziļurbumu veikšanai izmanto profesionāļi, šeit: https://commodus.lv/dzilurbumi.
 
Ja ekonomiskā situācija valstī krasi nepasliktināsies, tad Commodus vadītājs Sandis Ainārs sola, ka tuvāko 2 gadu laikā viņu kompānijā būs vislabākie, profesionālākie speciālisti dziļurbumu veikšanā Latvijā. Alternatīvās enerģijas ieguves lielākie entuziasti zivedri tā vien tīko nopirkt šī uzņēmuma daļas, taču Sandis Ainārs ir pārliecināts, ka drīz vien varētu notikt tieši otrādāk un Commodus varētu paplašināties arī Zviedrijā.
 
Commodus ir kompānija, kas necenšas izpārdot citu kompāniju veco tehniku, bet patiešām koncentrējas uz kvalitatīvu aparatūru un tās montāžu Tavā mājoklī vai darba vietā. Stāsti par iekārtām nav uzpūsti, bet patiesi, ko apstiprināt var daudzas kompānijas, kas jau izmantojušas Commodus pakalpojumus. Tā, piemēram, Commodus jau ilgus gadus sadarbojas ar Rīgas Tehnisko Universitāti, Jāņa Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīniku un Royal Casino Spa & Hotel.
 
Satiec Commodus internetā (https://commodus.lv/) vai atnāc uz veikalu Rīgā, Saldū vai Jelgavā, un arī Tavā mājoklī vai darba vietā uzplauks vēl nebijusi enerģija.



Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top