Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Ar jaunu printeri vien nepietiek

21.09.2020
Skolas, ofisi un citi printētāji sarosās! Tagad arī Rēzeknē pieejami printera kārtridži tik pat labā kvalitātē un zemās cenās kā Rīgā. Salons kartridzuuzpilde.lv Rīgā, Matīsa ielā tagad piedāvā kārtridžu piegādi visā Latvijā. Kartridzuuzpilde.lv darbojas jau 15 gadu garumā. Pa šo laiku apkalpoti vairāk kā 100’000 klientu pasūtījumu. Ko tas nozīmē rēzeknietim? Iespēju ievērojami samazināt printēšanas izmaksas.
 
Kartridzuuzpilde.lv pašlaik piedāvā tonera kārtridžu un tintes kasešu kvalitatīvu atkārtotu uzpildi, jaunus savietojamos lāzerprinteru un tintes printeru kārtridžus, kā arī oriģinālās tintes kasetes. Uzņēmums izmanto visaugstākās kvalitātes tinti un tonera pulveri, kā arī nodrošina profesionālu uzpildīšanas tehnoloģiju. Izmaksas - zemākas, bet drukas kvalitāte - saglabājas. Ne vien dabai draudzīgi, bet ietaupījums - vismaz 4x!
 
Tā saucamie jaunie savietojamie kārtridži, ar kuriem var aizstāt oriģinālos printera firmas kārtridžus, ir no sertificētiem ražotājiem. Tie ir pasaules līderi savietojamo printeru izejmateriālu nodrošināšanā. Visi izejmateriāli ir ražoti rūpnīcās ar vairāk kā 15 gadu pieredzi printeru izejmateriālu izstrādē un ražošanā. Produkcija atbilst visiem standartiem. Tas, kam vajadzētu piesaistīt rēzeknieša uzmanību ir fakts, ka šādi kārtridži ir ievērojami izdevīgāki.
 
Noregulēta tehnoloģija un tiešā produkcijas piegāde ļauj kompānijai piedāvāt viszemākās kārtridžu uzpildes un savietojamo kārtridžu cenas. Drukas tehnikas izejmateriāli (tonera pulvera kārtridži un tintes) ir simtprocentīgi savietojami ar atbilstošo printeru drukas tehnoloģijām. Tintes un tonera pulveris pēc ķīmiskā sastāva un pārējiem raksturlielumiem maksimāli atbilst oriģinālo ražotāju produkcijai.
 
Oriģinālo vai savietojamo kārtridžu?
 
Ierasti tintes printera kārtridži vidēji izmaksā 20-50 EUR. Uzpilde, savukārt, melnajai tintei - 4,50 EUR, krāsainajai - 5,50 EUR. Jā, starpība ir acīmredzama! Bet gadījumā, ja kārtridža potenciāls izsmelts (vidēji tos iespējams uzpildīt 3-8 reizes), var izvēlēties dārgā oriģinālā kārtridža vietā iegādāties citas kompānijas ražojumu - jaunu savietojamo kārtridžu. Arī to izmaksas ir stipri vien zemākas, bet kvalitatīvas drukas funkcija nodrošināta tādā pašā līmenī.
 
Tieši šī iemesla dēļ klienti visbiežāk izvēlas ekonomiskāko variantu. Ja vēl tomēr šaubies, vai pirkt jaunu oriģinālo vai savietojamo kārtridžu, jāsaka, ka milzīgas atšķirības starp šiem abiem nav. Pēc pieredzes sakot, nereti oriģinālos kārtridžus varēs uzpildīt vairāk reižu nekā savietojamos. Taču reizēm savietojamajos kārtridžos 1 reizē var uzpildīt vairāk kā oriģinālajos. Līdz ar to redzams, ka arī lietderības koeficients abiem galu galā var sanākt ļoti līdzīgs.
 
Turklāt, ja vēlaties kaut kā izspiest to zelta vidusceļu, tad kartridzuuzpilde.lv veikalā ir iespēja iegādāties arī tā saucamo atjaunoto kārtridžu. Tas ir oriģinālās printera firmas kārtridža korpuss, kuram ir nomainīta viena vai pāris detaļas. Turklāt arī to salons piedāvā iegādāties jau uzpildītā veidā un ir potenciāls to uzpildīt arī pēc iztukšošanas.
 
Gadījumā, ja tomēr ir vēlme iegādāties oriģinālo kārtridžu (kurš no ekonomiskā viedokļa raugoties ir stipri neizdevīgāks un tādēļ nav populāra izvēle), iespējams to pasūtīt zvanot vai rakstot e-pastu kartridzuuzpilde.lv. Uz vietas noliktavā šie kārtridži nav pieejami, bet 1-2 darba dienu laikā notiks to piegāde. Šajā gadījumā kārtridža cena un piegādes izmaksas tiks atrunātas atsevišķi.
 

Jebkurš kārtridžs, pat oriģinālais, ar laiku nolietosies, un to uzpildīt nebūs vairs iespējams. Ar to gan ir jārēķinās visiem, arī lielākajiem dabas draugiem. Taču zinot kartridzuuzpilde.lv salonu, ir skaidrs, ka to uzpildīt varēs vismaz 3 reizes. Biežāk tās gan ir 4-8 reizes. Kārtridža uzpildi gan pagaidām var veikt tikai uz vietas, Rīgas centrā.
 
Dodoties uz darīšanām galvaspilsētā, līdzi var paņemt iztukšoto kārtridžu - tas nesver vairāk par smaržu pudelīti. Parasti uzpilde aizņem 10 - 30 minūtes. Ja atnestajam kārtridžam būs jāmaina kāda detaļa, tad gan kārtridža apkope var aizņemt nedaudz vairāk laika. Tādā gadījumā gan būs jāaiziet padzert kafija, nesteidzīgi gaidot zvanu nedaudz vēlāk.
 
Ja akurāt vēlaties kārtridžu uzpildīt caur piegādi ārpus Rīgas, tad savāciet vismaz 10 tukšus tintes vai tonera kārtridžus, piezvaniet uz salonu un vienojieties par piegādes izmaksām. Veikals Jums neatteiks un meklēs vispiemērotāko un ērtāko risinājumu. Tikai darījums būs jākārto pa telefonu vai caur e-pastu, jo mājaslapā šāda opcija pagaidām nav pieejama.
 
Kārtridžu piegāde Rēzeknē
 
Uz Rēzekni vai jebkuru citu Latvijas pilsētu uzņēmums uzņemas piegādāt oriģinālos, jaunus savietojamos vai atjaunotos kārtridžus. Piegādes cena ir atkarīga no pasūtījuma cenas. Pirkumiem līdz 14 eiro saņemšanai pakomātā, Latvijas pasta nodaļā vai degvielas uzpildes stacijā klāt jāpiemaksā 1.49 EUR.
 
Taču, ja pirkums ir virs 14 eiro, tad šāda veida piegāde būs bez maksas. Ja izvēlēsieties kurjera pakalpojumu, tad šīs cenas būs attiecīgi 1.49 EUR vai 2.99 EUR pa visu Latviju. Ja esat ļoti aizņemts cilvēks, varbūt šāds kurjera pakalpojums būs Jums vispiemērotākais.
 
Kartridzuuzpilde.lv mājaslapā ir pieejams ļoti skaidri saprotams, vienkāršs meklētājs, ar kura palīdzību varēsi uzmeklēt sev nepieciešamo tintes vai tonera kārtridžu, vadoties pēc sava printera modeļa. Izvēloties printera modeli, uzreiz ieraudzīsi, vai salons Tev piedāvā jaunu savietojamo, atjaunoto vai oriģinālo kārtridžu. Tāpat uzreiz redzēsi, vai iespējama arī jau Tev piederošā kārtridža atkārtota uzpilde.
 
Izvēloties sev vēlamo modeli, tālāk jau viss notiek kā parastā interneta veikalā. Savu vēlamo preci pievieno grozam, ievadi kontaktinformāciju, piegādes veidu un noformē pirkumu. Atkarībā no tā, vai šo pakalpojumu vēlies saņemt caur piegādi vai ierasties klātienē pats, atšķirsies arī maksājuma veids. Ja izvēlēsies kārtridžu saņemt caur piegādi, tad jāsamaksā būs iepriekš, bet, ja saņemsi pats - tad maksāt varēsi arī pie preces saņemšanas.
 
Ja tomēr atbrauc uz Rīgu
 
Ja Tev sanāk būt Rīgā, tad salona apmeklējums nebūt nebūs kā zobārsta vizīte. Neviens Tevi tur, protams, arī neizklaidēs vai ēdienu nepienesīs, taču Tu jutīsi, ka uzņēmums ir padomājis par vienkāršām, praktiskām lietām. Pats svarīgākais - Tev tiek piešķirta 15 minūšu bezmaksas stāvvieta turpat pie veikala. Tas ir pietiekams laiks, lai noskaidrotu, vai Tavs kārtridžs būs uzpildāms vai Tev labāk pirkt jaunu.
 
Pie ērtībām noteikti var pieskaitīt arī ērto atrašanās vietu - Matīsa iela 8. Tas ir centra rajons, viegli atbraukt arī ar sabiedrisko transportu. Nedrīkst nepieminēt arī ātros un ērtos saziņas veidus ar veikalu.
 
Ja Tev kaut kas ir neskaidrs jau tagad, droši zvani - +371 27-55-22-31; raksti uz epastu - [email protected]; sazinies ar veikalu caur facebook lapu - https://www.facebook.com/kartridzuuzpilde.lv/; vai uzdod jautājumu whatsappā. Tev vienmēr atbildēs laipni un draudzīgi kolēģi. Ja vēlies kārtridža iegādi lēni un rūpīgi izsvērt, skaties šeit: https://kartridzuuzpilde.lv/kartridzi-printeriem

Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top