Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Populārākās 2020.gada stila un modes tendences

04.09.2020
2020.gads ir ienesis ne tikai globālas pārmaiņas mūsu ikdienas dzīvē, bet arī pamanāmas pārvērtības mūsu garderobē. Mūsu vizuālais tēls mainās līdz ar mūsu ikdienas gaitām, ieviešot jaunas krāsas, formas un redzējumu mūsu koptēlā. Lai mini rokas somiņas, plati mēteļi, un maigi rozā tonis paliek 2019.gadā! Ir pienākusi jauna sezona ar jaunām modes tendencēm. Ieskatīsimies, kas aktuāls ir 2020.gadā, un ko vēl varam paspēt mainīt mūsu garderobē gada aukstajos mēnešos. Style24.lv ir sagatavojis vērtīgus padomus, kas noderēs ikvienam!

Masīvi melni ādas zābaki
                                                  

Sāksim ar būtiskāko – apaviem. Sievietēm glaunas, šikas augstpapēžu kurpītes pie kleitas vai citiem izejamiem tērpiem vairs nav aktuālas. Tā jau ir klasika. Katras sievietes apavu lādē nu ir jābūt masīviem, 90`to gadu, melniem ādas zābakiem vai puszābakiem ar augstu un biezu zoli. Melns teicami papildina jebkuru krāsu, tādēļ velkot spilgtas vai pasteļkrāsas apģērbu – šie zābaki vienmēr būs vietā! Nebaidies tos kombinēt gan ikdienas gaitās, gan arī kādā saviesīgā pasākumā.
                                                          
Kupli pleci                                                   

Vai atceries kā 19.gadsimtā karalienes staigāja ar pārmērīgi kuplām piedurknēm plecu daļā? Neticēsi, bet 2020.gads spēj atsvaidzināt pat tik senas modes pērles. Šāds apģērbs liek izskatīties sievietes viduklim šaurākam un padara sievietes koptēlu ļoti sievišķīgu – kā jau karalienei! Vislabāk šāds modelis pieskanēs pasteļtoņu apģērbiem.
                                                          
Melns, garš, ādas
                                                          
Rudens vairs nav tālu, un aukstais laiks liek par sevi manīt. Iestājoties vēsākam laikam, mums nākas meklēt ko siltāku mūsu garderobē. Arī 90`to gadu mēteļu izvēle nepaliek nepamanīta. Gari, mākslīgās ādas mēteļi liks atskatīties visiem garāmgājējiem. Gluži kā leģendārajā “Matrix” filmā, kad Kerija Anna Mosa šo apģerbu parādīja pasaulei no krāšņākās puses. Pilnīgi melna vai izteikti sarkana krāsa būs piemērotākā izvēle gariem mākslīgās ādas mēteļiem.                                                                                        

Piemīlīgā cepure

Bucket hat
stila cepures nepazūd. Mainās tikai forma un toņi. Plata, bet pieguļoša cepure pasargās Tevi no saules un no vēja. Viegli dzeltena, bēša vai gaiši zila - variācijas ir bezgalīgas. Pasteļtoņi koptēlu padarīs piemīlīgu un elegantu jebkurā gada laikā. Jāpiebilst, ka šādu cepuri Tu varēsi uzvilkt ar jebkuru apģērbu!
                                                          
Biezs un zeltains

Rotaslietas ir neatņemam modes sastāvdaļa. Īpaši jau kaklarotas. Zelts ir nemirstīgs, tādēļ modē ir platas, izteikti biezas, zelta krāsas kaklarotas. Ar vārdu “izteiktas” es domāju “ļoti izteiktas”, uzkrītošas un pat nepamanāmas. Šāds aksesuārs izcili saderēs ar jebkuru Tavas garderobes apģērbu. Nav nozīmes ko vilksi un kur iesi. Vari nēsāt to kā vienīgo aksesuāru, bet divas vai pat trīs šādas “ķēdītes” krasi izmainīt Tavu koptēlu.
                                                          
Spīdumi, spīdumi, spīdumi...

Reizēm šķiet, ka dzīvojam minimālisma ērā, kur visam ir jābūt pieticīgam, bālam un mazliet garlaicīgam, bet tā nav. Spīdumi ir modē, īpaši uz vakarkleitām. Ļaujies maksimālismam izteikties! Daudz spīdumi var likt kleitai izskatīties pēc disko bumbas, bet kas par to? Disko bumbas patīk visiem!
                                                                                                         
Gari cimdi

Paliekot vēsākam, jārūpējas arī par roku siltumu. Gari melni cimdi, kuri sniedzas līdz pat elkonim, būs ne tikai silti, bet gana eleganti un vintāži. Vislabāk izskatās klasiski cimdi melnā krāsā. Apvienojumā ar kleitu, tiks radīts patiesi graciozs un smalks tēls.
                                                          
Pūkainas virsjakas

Ja esi salīga, tad Tev noteikti ir nepieciešama šāda virsjaka. Ļoti pūkaina, liela virsjaka Tevi paslēps ne tikai no aukstuma, bet arī padarīs Tevi stilīgu. Vienalga, vai tas ir pelēks, bēšs vai leoparda raksts – Tu būsi siltumā, sekojot modei! Turklāt omulīgs, silts un patīkams apģērbs ļauj Tev lieliski izskatīties, jo tu būsi apmierināta - ne velti saka: “Ērtība ir vērtība!’’
                                                          
Mutes aizsegs

Neatņemams šī gada modes aksesuārs ir mutes aizsegs vai sejas maska. Drošībai vienmēr ir jābūt pirmajā vietā, bet nekad nevajag aizmirst par izskatu. Esiet radoši, jo krāsa, materiāls, forma ir jūsu izvēle. Turklāt Jūs varat izveidot savu masku vai pilnveidot esošo - izmantojiet nederīgus auduma atgriezumus, lai radītu pašu skaistāko mutes aizsegu. Tas būs ne tikai stilīgi un oriģināli, bet arī dabai draudzīgi! 


Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top