Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

3D panorāmas rentgens tagad arī Rēzeknē

06.08.2020

36,6 medicīnas centrs Rēzeknē sniedz plašu zobārstniecības pakalpojumu klāstu – implantoloģiju, protezēšanu, sarežģītu zobu ķirurģiju, endodontiju (zobu sakņu kanālu ārstēšanu), periodontoloģiju (smaganu ārstēšanu). Lai varētu kvalitatīvi sniegt šos pakalpojumus, bieži vien ir vajadzīga 3D panorāmas rentgena diagnostika. Tā kā 3D panorāmas rentgens nav pieejams Rēzeknē, pacientus vajadzēja nosūtīt uz citām Latvijas pilsētām veikt diagnostiku. Tādēļ tika pieņemts lēmums iegādāties mūsdienīgu diagnostikas iekārtu - 3D panorāmas rentgenu New Tom Giano.

Apskatoties šo video, jūs variet iepazīties ar jauno diagnostikas iekārtu Rēzeknē (uzspiediet uz zemāk ievietotās bildes).


Kas ir 3D panorāmas rentgens?

3D rentgena attēls ir trīsdimensionāls attēls, ko var apskatīties jebkurā leņķī, palielināt, veikt nepieciešamo uzmērīšanu.


 
Kādas funkcijas veic jaunā 36,6 medicīnas centra iekārta?

Ar jauno rentgena iekārtu ir iespējams veikt gan 3D panorāmas rentgenu, gan 2D panorāmas rentgenu.

2D panorāmas rentgena attēls ir statisks jeb divdimensionāls, to nevar apskatīties no dažādiem leņķiem.

 
Kāpēc ir nepieciešams 3D un 2D panorāmas rentgens?

Apmeklējot zobārstu, esam pieraduši pie tā, ka speciālists veic zobu rentgenu. Nelielā attēlā ir redzams zobs, kuru ir nepieciešams ārstēt. Šādus rentgena uzņēmumus veic ar intraorālo rentgenu, kuru ir ierasts redzēt gandrīz katra zobārsta kabinetā. Bet ko darīt tad, ja jūs nevarat konkrēti pateikt, kurš tieši zobs sāp, vai arī sāp vairāki zobi? Šajā gadījumā ir jāveic 2D panorāmas rentgens, kurā ir redzami visi zobi.

Ar 2D panorāmas rentgenu var veikt ne tikai izmeklējumus zobārstniecībā, bet arī deguna blakusdobumu diagnostiku.

Lai varētu precīzi novērtēt mutes dobuma stāvokli, pielieto 3D panorāmas rentgenu, ar kura palīdzību ārsts var sīki izanalizēt katru detaļu – pagriezt nepieciešamajā leņķī, palielināt, veikt mērījumus, modelēt u.c.

3D panorāmas rentgens ir nepieciešams, ja ir:

-          jāveic implantoloģija;

-          jāveic protezēšana;

-          jāveic sarežģīta zoba ķirurģija;

-          problēmas ar zobu kanālu saknēm;

-          jāveic deguna blakusdobumu diagnostika.

Šādu rentgenu savā darbā izmanto – implantologs, zobu ķirurgs, protēzists, periodontologs un endodontists. Šis rentgens ir piemērots arī pacientiem, ko nosūta LOR (otolaringologs), lai veiktu deguna blakusdobuma izmeklējumus.
 
 
Pacientu komforts pirmajā vietā

Rentgena izmeklējumi tiek saglabāti elektroniski. Izmeklējumu jūs variet saņemt sev vēlamā veidā – e-pastā, informācijas datu nesējā. Ārsts nepieciešamības gadījumā informāciju var nosūtīt citam speciālistiem, tādējādi paātrinot ārstēšanās procesu.
 
Gaidīsim Jūs 36,6 medicīnas centrā!
 
SIA „Medicīnas centrs 36,6”,
Ārstniecības iestādes kods: 2100-00058
Adrese: Atbrīvošanas aleja 98, Rēzekne (viesnīcas Latgale 1.stāvs)
Kontakti: T. 2 366 366 3, www.366.lv, [email protected]






Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top