Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Rēzeknes ziņas par nekustamo īpašumu tirgus nākotni

21.07.2020
Kopš Renesanses aizsācies tehnoloģiskais uzplaukums nav apsīcis. Mūsdienu laikmetā pārmaiņas digitālajā vidē ir ierasta lieta. Tās notiek strauji un ik gadu tiek piedāvāti arvien jauni un uzlaboti risinājumi. Tāpat tas arī ir Latvijas nekustamo īpašumu tirgū, un gaidāmas izmaiņas veidā, kādā noris darījumi nekustamo īpašumu sfērā. 

Rēzeknes ziņas piedāvā iepazīties ar jauna sludinājumu portāla dalder.lv - sniegtajām priekšrocībām, kas var izmainīt reklāmas nozari Latvijā, kādu to pazīstam šodien. Dalder.lv - tā ir Renesanse online sludinājumu dēļu nozarē, jo ļauj atdzimt brīvas reklāmas idejai. 

Ja kādreiz iela bija vieta, kur katrs pārdevējs vai amatnieks publiski varēja iepazīstināt ciemata iedzīvotājus ar savu piedāvājumu, tad šodien iela, kas tiek izmantota, lai uzrunātu potenciālo klientu, ir interneta platformas jeb digitālā vide. Lai cik tas pirmatnēji arī neizklausītos, tomēr tieši tāds ir reklāmas mērķis - piesaistīt uzmanību. Taču nebūt šo iespēju šodien var izmantot katrs - reklāmas izdevumi nereti ir diezgan augsti.

Zināms, ka uzņēmējdarbību apgrūtina dažādi noteikumi un nodokļu slogs, kas daudzus kavē attīstīt savas ieceres. Dalder.lv ir ļoti draudzīgs un pretimnākošs portāls, jo tas izveidojis platformu, kurā jaunie uzņēmēji vai pašnodarbinātie var bez papildus izdevumiem iepazīstināt ar savu preci vai pakalpojumu. Tas attiecas ne vien uz nekustamo īpašumu nozari, bet jebkuru pakalpojumu klāstu, kādu nodrošina Latvijas uzņēmēji.

Rēzeknes ziņas vēsta, ka ikviens, kas pērk dzīvokli Rēzeknē vai pārdod dzīvokli Rēzeknē, šobrīd visērtāk un efektīvāk labāko piedāvājumu var atrast tieši dalder.lv - sludinājumu un reklāmas portālā, kas nodrošina sludinājumu pārklājumu visā Latvijas teritorijā. Lai arī ikdienas paradumos, iespējams, daudzi paraduši lietot sabiedrībā pazīstamo ss.com vai reklama.lv, tomēr nebūt tās nav labākās izvēles iespējas.

Turpinājumā pastāstīšu vairāk par dalder.lv priekšrocībām un iezīmēšu, kāpēc Rēzeknes ziņas nekustamo īpašumu jomā apstiprina, ka tieši šis ir inovatīvākais, modernākais un daudzsološākais sludinājumu portāls starp citiem. Galvenās priekšrocības ir portālu veidotāju pārliecība, ka standarta reklāmas sludinājumiem jābūt bezmaksas, kā arī autorizētu lietotāju profilu veidošana, kas pielīdzināta mini individualizētām mājaslapām.
 


Personalizēta sludinājumu meklēšana

Būtiska dalder.lv priekšrocība ir iespēja ar sludinājumiem iepazīties personalizētā formātā. Ikviens reģistrēts lietotājs, kas meklē nekustamo īpašumu Rēzeknē, var izveidot savus filtrus. Tas nozīmē, ka nevis katru reizi no jauna jāvada meklētājā informācija, atlasot vēlamos īpašuma parametrus, bet gan to visu var saglabāt atsevišķā filtru iedaļā lapas augšējā labajā stūrī. 

Uzsākot jaunu meklēšanas sesiju, atliek tikai uzklikšķināt uz jau izveidotā filtra un var sākt sludinājumu caurskatīšanu, netērējot laiku atkārtotai informācijas ievadīšanai. Turklāt, saglabājot filtru, automātiski tiek piedāvāta iespēja saņemt paziņojumu, ja tiek publicēts jauns sludinājums, kurš atbilst noteiktajiem parametriem. 

Nereti tieši tas ir klupšanas akmens citos portālos un iemesls, kāpēc cerētais dzīvoklis aiziet gar degunu - priekšā pasteidzies kāds cits, kas pamanījis jauno sludinājumu un pārķēris piedāvājumu. Dalder.lv automātiski nosūta notifikāciju par piedāvājumu, kas atbilst atlasītajiem kritērijiem jeb filtram. Papildus tam - labajā augšējā stūrī atrodama arī favorītsludinājumu ikoniņa - atzīmējot noteiktu reklāmu ar zvaigznīti, tā tiek saglabāta.

Pateicoties šai funkcijai, vienkopus var aplūkot paša izraudzītos vispievilcīgākos piedāvājumus. Vēl bez tā dalder.lv darbības princips līdzinās sociālajiem tīkliem - arī šeit iespējams “sekot” noteiktiem uzņēmumiem vai privātpersonām. Ja ir vēlme, lai noteikta pārdevēja vai uzņēmuma ievietotie sludinājumi reklāmu fīdā parādītos augšējās pozīcijās, atliek tikai uzspiest pogu “Sekot”.
 
100% uzmanība uzņēmumiem

Labās ziņas uzņēmumiem ir tādas, ka dalder.lv darbības princips nosaka, ka katrs sekotājs viennozīmīgi uzņēmuma sludinājumus ieraudzīs vispirms - tie vienmēr atradīsies virs citiem parastajiem sludinājumiem. Tā ir liela atšķirība no Facebook izmantotā principa, kas pirmkārt parāda lietotāju joslā izmaiņas draugu attiecību statusos vai publicētos storijus.

Facebook
publicētās biznesa informācijas pieejamība atrodas tuvu 1% atzīmei - portāla interesēs gūt peļņu no uzņēmumu apmaksātām reklāmām. Tieši tāpēc izstrādāta sistēma, kas paredz, ka publicēto postu redz lielāks skaits lietotāju tikai tad, ja Page rakstam uzmanību pievērsuši vismaz pirmie 5 lietotāji. Ja šie lietotāji nekā uz to nereaģē, arī pārējie sekotāji to neierauga. Dalder.lv ir pretēji - uzņēmums vai pārdevējs atrodas 100% uzmanības centrā.

Bezmaksas mājaslapas lietotājiem

Dalder.lv reģistrēti lietotāji saņem iespēju iegūt bezmaksas mājaslapu, kas organiski iekļaujas kopējā portāla dizainā. Mini mājas lapa ir kā daļa no sludinājuma. Uzklikšķinot uz sludinājuma publicētāja, kas parādās iespējamajam interesentam kā uzņēmuma nosaukums vai privātpersonas vārds un uzvārds, atveras lapa, kurā piedāvātas iedaļas un to izkārtojums līdzīgi kā tas parasti ir mājaslapās.

Potenciālais klients, kas atvēris noteikta uzņēmuma profilu, var iepazīties ar sadaļu “Par mani”, kā arī lasīt citu autorizētu lietotāju atsauksmes par sadarbību ar noteikto uzņēmumu. Nenoliedzami - dalder.lv ir potenciāls kļūt arī par plašāko autorizēto atsauksmju krātuvi Latvijā. Šeit vienkopus iespējams pulcēties visiem Lursoft reģistrētajiem uzņēmumiem, kas iepazīstina ar savu preci vai pakalpojumu, un vienlaikus iegūt uzticamību pateicoties atsauksmēm.

Šāda mājas lapa tiek izveidota arī katram, kas darbojas nekustamo īpašumu sfērā, vai tas būtu uzņēmums vai privātpersona. Līdzīgi kā Facebook, arī šeit iespējams ievietot savu profila un fona attēlu. Uzņēmums var ielikt savu logo un atbilstošu background bildi. Privātpersona, savukārt, var ievietot savu fotogrāfiju. Tas noteikti vairo uzticamību. Potenciālais pircējs var būt daudz drošāks, ka sazinās ar reālu personu.

Viena no mājas lapas iedaļām arī ir kontaktu sadaļa, kurā var redzēt kontakttālruni, kā arī e-pastu. Taču - ja neizdodas ar pārdevēju kādu iemeslu dēļ sazināties, var rakstīt arī tiešsaistes ziņojumu dalder.lv. Ja abas puses, pircējs un pārdevējs, vienlaikus atrodas online, var norisināties tiešsaistes sarakste gluži kā citos sociālajos tīklos. Ja kāds uz doto mirkli nav online, šo ziņojumu var izlasīt vēlāk.

Ērti atrast nekustamo īpašumu Rēzeknē

Meklēšanas ziņā ērtību un procesa vienkāršumu nodrošina niansētā filtrēšanas sistēma - ne vien dalder.lv veidots ļoti smalks iedalījums vēlamajās kategorijās, kurās iespējams meklēt un pārdot noteiktu preci vai pakalpojumu, bet arī tiek piedāvāts smalks reģionālais iedalījums. Sevišķi ērti tas ir visiem, kas dzīvo ārpus galvas pilsētas. Vienkopus var apskatīt sludinājumus visos Latvijas novados. Tas nozīmē, ka ērti var redzēt arī piedāvājumus tuvākajā apkārtnē.

Ja, piemēram, vēlos īrēt dzīvokli Rēzeknē, tad meklētājā kā vēlamo lokāciju vienkārši varu norādīt Rēzekni. Tāpat iespējams izvēlēties meklēt sludinājumu plašākā rajonā, norādot meklētājā lokāciju Rēzeknes novads. Tā ir būtiska priekšrocība, jo nereti citos sludinājumu portālos nebūt nav tik vienkārši saprast, kādi nekustamā īpašuma piedāvājumi pieejami apkārtējā rādiusā.

Kur atrast bezmaksas nekustamo īpašumu aģentu?

Tieši to piedāvā portāls dalder.lv. Tiesa, nekustamo īpašumu aģents, ar kuru sadarboties var reģistrētais lietotājs, ir IT speciālistu radītā notifikācijas sistēma. Lapas augšējā labajā stūrī redzams zvaniņš - tieši šeit lietotājs tiek informēts par jaunumiem atlasītajos filtros. Ja aktuāli atrast dzīvokli īrei vai pirkšanai, šāda priekšrocība noteikti var tikt uztverta kā nozīmīga pievienotā vērtība, kas palīdz nepalaist garām aktuālākos sludinājumus.


Rēzeknes ziņas iesaka izmantot dalder.lv

Pētījumu rezultāti liecina, ka dalder.lv tuvākajā laikā varētu iekarot vadošās pozīcijas Latvijas nekustamo īpašumu sludinājumu nozarē pateicoties sniegtajām priekšrocībām. Šī portālu veidotāju pārliecība apliecina, ka sludinājumiem būtu jābūt pieejamiem ikvienam bez maksas. 

Tikai par papildus mārketinga aktivitātēm (kā produkta virzīšana dāvanas veidā akcijas rīkošana) jāmaksā - taču arī šīs izmaksas ir daudz izdevīgākas, vien 10% no ierastajiem izdevumiem. Šādas mārketinga aktivitātes var palīdzēt gūt atpazīstamību jaunajiem uzņēmumiem vai paplašināt klientu loku.

Turklāt - katram jaunam portāla lietotājam tiek izsniegti 50 EUR, kas pieejami mājaslapas tiešsaistes maciņā. Šo naudu katrs lietotājs var izmantot, lai sludinājumus izceltu vai piešķirtu tiem VIP statusu - pozīciju augstākajās rindās. Parasts sludinājums jebkurā gadījumā publicējams bez maksas, taču jāmaksā tikai par papildus funkcijām, kas padara sludinājumu redzamāku. 

Uzņēmumi, savukārt, šos piešķirtos līdzekļus var izmantot, lai uztaisītu produkta virzīšanas akciju vai uztaisītu kuponu un virzītu preci vai pakalpojumu pārdošanā kā dāvanu. Ja reiz šādu iespēju izmēģināt portāls ļauj bez maksas, nesaskatu nevienu iemeslu, kāpēc to neizmantot.

Meklējot dzīvokli īrēšanai Rēzeknē vai ir vēlme iegādāties mājvietu Rēzeknē, sludinājumus dalder.lv var meklēt gan pašam ievietojot sludinājumu sadaļā “vēlos īrēt dzīvokli” vai arī izskatot esošos sludinājumus kategorijā “izīrē dzīvokli”. Īpašnieki, kas izīrē dzīvokli, arī var izskatīt īrētgribētāju publicētos sludinājumus, uztaisīt filtru un paši sazināties ar kādu no potenciālajiem īrniekiem. Varbūt sanāk īrnieku atrast bez sludinājuma publicēšanas!

Ar iespējamo īrnieku var sazināties arī mājaslapā tiešsaistē. Ziņojumā var iesūtīt dzīvokļa attēlus. Kontaktu sadaļā var atrast interesenta telefona numuru vai e-pastu un sazināties uzreiz. Arī no īpašnieka viedokļa raugoties, dalder.lv pieejamie autorizēto lietotāju profili ir būtisks uzticamības un drošības garants, kas īpašniekam sniedz pārliecību, ka savā mājvietā tiek ielaists godprātīgs cilvēks. 

Arī pircēja profilā var lasīt atsauksmes - arī īpašniekam vērtīgi ar tām iepazīties. Pateicoties atsauksmju iedaļai, noteikti ikviens portāla lietotājs ir ieinteresēts vairāk piedomāt pie komunikācijas kvalitātes, kā arī vairāk piedomā pie tā, lai tiktu precīzi norādīta informācija sludinājumā un teksts atbilstu realitātei.

Rēzeknes ziņas iesaka dalder.lv portālu iedzīvotājiem visā Latvijā, kas vēlas lietot modernu un ērtu platformu nekustamo īpašumu darījumu jomā. Arī tādās šķietami ikdienišķās un vienkāršās ikdienas darbībās kā sludinājumu apskatīšana var radīt pārmaiņas - izvēloties dalder.lv, pakāpeniski sludinājumu nozarē var mainīties gan sludinājumu ievietošanas dārdzības līmenis, gan kvalitāte. 

Rēzeknes ziņas aicina ieskatīties dalder.lv, izvēloties bezmaksas sludinājumu platformu, modernu un inovatīvu tiešsaistes reklāmas dēli. Ja ne vien iespējams sludinājumu ievietot par velti, bet piedāvāti tiek arī citi vērtīgi bonusi, nesaskatu iemeslus, kāpēc nekļūt par dalder.lv lietotāju un nesākt izmantot portāla sniegtās priekšrocības.





Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top