Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Komercinformācija

Toyota oficiālā dīlera centrā prezentē jauno «Proace City» automašīnu

28.02.2020
Jau ilgu laiku uz jautājumu, ar ko jums asociējas «Toyota», daudzum daudzi cilvēki visā pasaulē atbild – uzticamība, drošība, rūpes par klientu komfortu. «Toyota Motor Corporation» ir pirmie pasaulē, kas gada laikā saražoja vairāk nekā 10 miljonus auto. Šobrīd «Toyota» pastiprinātu uzmanību ir pievērsusi konkurencei mazā komerctransporta segmentā un Eiropas tirgū piedāvā savu jauno modeli «Proace City». 21. februārī Jēkabpils apkārtnes uzņēmēji uz tā prezentāciju pulcējās «Toyota» oficiālā dīlera autosalonā «LALUNA» Jēkabpilī, A. Pormaļa ielā 40, kur klātienē novērtēja pasažieru autmobiļa modifikāciju «Proace City Verso» un no speciālistiem uzzināja par šī modeļa kravas-pasažieru versiju «Proace City».

Jūsu biznesam «Proace City» pieejams trīs virsbūvju versijās – īsā furgona (4,4 m), garā furgona un tā saucamajā crew cab (4,7 m). To lietderīgā slodze ir līdz 1000 kg, velkamās piekabes masa – līdz 1 500 kg. Smart cargo (nolokāms priekšējais pasažiera sēdeklis) ļauj vēl palielināt kravas nodalījumu, bet asimetriskās aizmugurējās durvis ievērojami atvieglo iekraušanu. «Proace City» – vispraktiskākais auto savā segmentā ar 2 eiropalešu ietilpību (visās versijās).

Šis modelis pieejams gan ar benzīna, gan dīzeļdzinēju ar dažādiem tilpumiem un 75 līdz 130 zirgspēku jaudu. Tāpat iespējama gan manuālā, gan automātiskā pārnesumkārba. Šim auto ir labākie dzinēji un augstākais komforta līmenis savā klasē, turklāt tas ir arī līderis gan degvielas ekonomijas, gan samazināto CO2 izmešu ziņā.

«Proace City Verso» pietiks vietas visiem un visam. Tas vienlīdz labi noderēs gan neliela skaita pasažieru pārvadājumiem, gan būs arī nenovērtējams ģimenes auto. Tas arī pieejams gan īsā, gan garā furgona versijā ar 5 vai 7 sēdvietām. Iespējami otrās rindas sēdekļu varianti 60:40 sola veidā vai trīs individuāliem sēdekļiem ar ISOFIX stiprinājumiem. Tas kopā ar daudzpusīgu drošības funkciju klāstu nodrošinās visu braucošo maksimālu drošību.

Visām «Proace City» variācijām ir vismodernākās drošības un komforta sistēmas, piemēram, liels multifunkcionālais displejs, joslu sekošanas sensors, vadītāja noguruma kontrole, zīmju nolasīšanas sistēma, kruīza un klimata kontrole u.c. Mašīnai var pieslēgt viedtālruni, turklāt tā sadzīvo gan ar «Apple», gan «Android» un ir apvienojumā ar sistēmu «Pro-Touch», kas ietver populārākās viedtālruņu lietotnes un virkni funkciju, kurām var piekļūt, izmantojot balss aktivizēšanu. Visbeidzot visām šīm automašīnām ir 5 gadu jeb 200 000 km nobraukuma «Toyota» garantija!

Pasākuma rīkotāji no «Toyota» oficiālā dīlera centra «LALUNA» bija padomājuši par visplašākās informācijas pieejamību – prezentācijas dalībnieki ne tikai iepazinās ar jauno «Proace City Verso»», bet varēja arī konsultēties ar apdrošināšanas un līzinga kompāniju pārstāvjiem. Savukārt nepiespiestu un atraktīvu gaisotni pasākumā radīja «LALUNA» sadarbības partneru – degvielas uzpildes staciju tīkla «Circle K» – rīkotais konkurss ar jaukām balvām.
 
Prezentācijā klātesošajiem bija iespēja pamatīgi iepazīties ar jauno «Proace City» modeli, gan noklausoties izsmeļošu informāciju par automobiļa tehniskajiem rādītājiem, gan pašiem klātienē izpētot un novērtējot tā mūsdienīgo dizainu un plašos komforta risinājumus. Jēkabpils uzņēmēji jauno auto modeli novērtēja atzinīgi.
 
Prezentācijas dalībnieki jau novērtējuši «Proace City Verso» priekšrocības. Bet visus citus interesentus speciālisti laipni gaidīs «Toyota» oficiālā dīlera centrā «LALUNA», A. Pormaļa ielā 40, Jēkabpilī, kur ne tikai var iepazīties un iegādāties jaunākos «Toyota» modeļus, bet ir pieejams arī kvalificēts serviss jebkuras markas automobiļiem. 


Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top