Вторник,
19 марта 2024
Именины: Jāzeps, Аркадий, Федор Связаться с радио «Ef-Ei»
LV RU
Мир. Европа. Украина

Кремль прокомментировал действия властей на несогласованных митингах

27.03.2017
В Кремле выразили сожаление в связи с тем, что участники несанкционированных акций, прошедших в Москве и других городах страны в воскресенье, 26 марта, не пожелали воспользоваться альтернативными площадками. Об этом рассказал пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков. Его слова в понедельник, 27 марта, передает корреспондент «Ленты.ру».


Песков подчеркнул, что в Кремле уважают право людей высказывать свою гражданскую позицию, но только если это происходит «в том формате, в котором это предусмотрено действующим законодательством» и в согласованных местах. «Но мы не можем проявлять такого же уважения к тем, кто сознательно вводит людей в заблуждение, и тем, кто сознательно это сделал вчера и накануне, спровоцировав незаконные действия», — заявил официальный представитель Кремля.

Он подчеркнул, что речь идет о людях, которые сознательно вводили в заблуждение несовершеннолетних, «про сути, детей», призывая их принять участие в несогласованном мероприятии и подвергая их жизни опасности.

Накануне, 26 марта, оппозиционер, основатель Фонда борьбы с коррупцией Алексей Навальный и его сторонники провели несанкционированное шествие в центре Москвы. По официальным данным число участников составило до восьми тысяч человек, по неофициальным — до 30 тысяч. Источники РИА Новости в правоохранительных органах сообщали о более чем тысяче задержанных во время митинга, в том числе и самого Навального.

Организаторы шествия пытались согласовать маршрут с московскими властями, однако те сослались за высокую загруженность центра и предложили альтернативные площадки — гайд-парк в Сокольниках или улица Перерва на юго-востоке Москвы. Эти варианты не устроили оппозиционеров, и шествие прошло в несогласованном месте.
Поделись с друзьями:
« вернуться назад

Комментарии (0-2 /2)
Skolnieciņš no sidrabbirzs 28.01.2021 21:30
Mūsdienu Krievijā ir daudz nelikumību. Dieviete Temīda ar savu modro skatienu redz katru netaisnību, kas notiek Krievijas Federācijā. Alekseja Navaļnija aizturēšana ir pretlikumīga. Aleksejs Navaļnijs ir cilvēktiesību aizstāvis, kurš rūpējas par tautas interešu aizstāvēšanu. Aleksejs Navaļnijs ir krietns cilvēks. Pašlaik Krievijā notiek demokrātijas noriets. Diemžēl tagadējā Krievijā veidojas jauns totalitārais režīms – kapitālistiskā diktatūra. Demokrātija Krievijā ir uz nāves robežas. Šajā jaunajā un prettiesiskajā režīmā centrālo vietu ieņem partija ‘’Vienotā Krievija’’ ar Vladimira Putina kultu. Krievija ir ar dabas resursiem bagātākā valsts pasaulē, tomēr parastie Krievijas iedzīvotāji grimst nabadzībā un bezcerībā. Kopš 2021. gada 1. janvāra minimālā mēnešalga pirms nodokļu nomaksas ir 12 392 rubļi bruto. Taču no minimālās algas ir jānomaksā 13% liels fizisko personu ienākuma nodoklis jeb NDFL. Tas nozīmē, ka minimālā mēnešalga pēc nodokļu nomaksas būs vien 10 781 rublis. Pēc 28. janvāra valūtas kursa 10 781 rublis ir nieka 110,53 eiro. Vai ar 110 eiro un 53 centiem cilvēks var pabarot sevi un uzturēt ģimeni? Vai ar 110 eiro un 53 centiem cilvēks ir spējīgs būt par atbildīgu, sociāli un politiski aktīvu pilsoni? Aleksejs Navaļnijs iestājas par katra Krievijas iedzīvotāja likumīgajām tiesībām, kā arī par tautas labklājību un brīvību. Aleksejs Navaļnijs ir ass zobens Dievietes Temīdas stingrajā tvērienā, kurš sacirtīs n-tos gadus ilgušās nelikumības, netaisnības un noziegumus. Aleksejs Navaļnijs Dievietes Temīdas vārdā nesīs taisnību Krievijā. Kauliņi ir mesti. Lai visvarenā un visu redzošā Dieviete Temīda svētī Alekseju Navaļniju! Lai Dievi svētī Alekseju Navaļniju!
Ar mieru un saticību, Skolnieciņš no sidrabbirzs [Latvju Dievu dēls]
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
Latvju Dievi mūžam viedi.
#Krievija #KrievijasFederācija #demokrātija #brīvība #pagāni #tiesiskums #Temīda #AleksejsNavaļnijs #BrīvībuNavaļnijam #Skolnieciņš #sidrabbirzs
Skolnieciņš no Pokaiņu meža 31.01.2021 21:03
Ilgus gadus kopš Vladimirs Putins nāca pie varas, Krievijā vārda un viedokļa brīvība bija vien uz papīra. Taču pašreizējās Krievijas Federācijas valdības nihilisms pret savu tautu nevar ilgt mūžīgi. Krievijas iedzīvotāji ir izgājuši ielās, lai aizstāvētu savas likumīgās tiesības uz brīvību, cieņpilnu un labklājīgu nākotni. Krievijā dzīvojošās tautas nav gatavas samierināties ar pašreizējo korumpēto, izvirtušo un kleptokrātisko valdību. Tautai ir apnikusi partija ‘’Vienotā Krievija’’ un Vladimira Putina personības kults. Daudzi mūsdienu Krievijas iedzīvotāji dzīvo dziļā nabadzībā, jo minimālā alga pēc nodokļu nomaksas ir 10 781 rublis. Augsta sociālā noslāņošanās, mūžīgā nabadzība un bezcerība tautā vairo naidu pret valdību. Pat ilgstoša un uzstājīga propaganda nespēj apklusināt tautas dusmas. Cilvēki ir izgājuši ielās. Lai gan valdošās varas propagandas rupori (NTV Mir, Perviy kanal, Pobeda International, REN TV, Rossiya 1, Rossiya 24, RTR Planeta, Telekanal Zvezda, Telekanal Spas, RT News ) asi kritizē protestus, tomēr tādi opozīcijas TV kanāli kā Dozhd un Nastoyashcheye Vremya rāda protestus tiešraidē. Sīkāku informāciju kā skatīties šos TV kanālus var atrast šeit: lyngsat.com/tvchannels/ru/Dozhd.html un lyngsat.com/tvchannels/cz/Nastoyashcheye-Vremya.html. Aizlūgsim visvarenos Latvju Dievus par Dievietes Temīdas aso zobenu – Alekseju Navaļniju. Lūgsim Latvju Dievus, lai Latvju Dievi palīdz atgūt brīvību visiem Krievijas iedzīvotājiem! Lai Dievi mūs svētī!
Brīvību un labklājību Krievijas iedzīvotājiem vēlot, Skolnieciņš no Pokaiņu meža [Latvju Dievu dēls]
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
Latvju Dievi mūžam viedi.
#Krievija #KrievijasFederācija #LatvjuDievuSvētība #demokrātija #brīvība #pagāni #tiesiskums #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #DabasMāte #AleksejsNavaļnijs #Temīda #BrīvībuNavaļnijam #protesti #Skolnieciņš #Senpokaiņi #PokaiņuMežs
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):


Читайте также
Число недели
На начало марта Резекне имеет непогашенные финансовые обязательства по 28 услугам перед 18 предприятиями и поставщиками услуг
Обсудить
Опрос
Думали ли вы о смене работы?
Показать результаты
Последние комментарии:
Александр Иришин решил сложить депутатский мандат
А надолго ли Седых в депутатское кресло сядет? На месяц? А ответственности намотает лет на ПЯТЬ! Подробнее...
Александр Иришин решил сложить депутатский мандат
Даёшь Седыха в депутаты !!! Он следующий !!!
Дождался касатик ... Подробнее...
О проездных билетах в автобусах "Rēzeknes Satiksme"
Здравствуйте как можно пополнить счёт карты спасибо за ответы Подробнее...
facebook draugiem
Top