Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinieties ar radio "Ef-Ei"
LV RU
Politika

Daugavpils mērs Elksniņš plāno veidot savu organizāciju

03.03.2020
Lai politikas vidē ienāktu jauni cilvēki, Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš (S) plāno veidot savu organizāciju, ko sauc par reģionālo platformu.

No tās darbības būs atkarīgs, vai politiķis pametīs “Saskaņas” rindas, intervijā aģentūrai LETA pastāstījis Elksniņš.

Viņš apgalvoja, ka pašlaik neviens negribot iekļaut politiskajā dienaskārtībā ne jautājumu par tiešajām domes priekšsēdētāja, ne par tiešajām prezidenta vēlēšanām, jo tas esot politisko partiju eksistences jautājums.

“Jaunais likums par partiju finansēšanu paildzina to posmu, kad valsts pārvaldē neredzēsim racionāli un valstiski domājošus cilvēkus.

Kamēr darbosies politisko partiju siets, nevienai trešajai personai, neesot partijā, neizdosies neko izmainīt, un nekas nemainīsies vismaz līdz 2026.-2030.gadam,” sacīja politiķis.

Viņš skaidro, ka vēsturiski viss notiekot politiskajos ciklos, un pašlaik esot jauns cikls attiecībā uz “bezkompromisiem”, lieliem solījumiem, “trīs pa 500” un viduvējībām politikā. Pēc Daugavpils mēra teiktā, kvalitātes zudums politikā sākās pēc 2014.gada vēlēšanām.

Šopavasar Elksniņš plāno prezentēt savu politisko reģionālo platformu, kas sākotnēji varētu darboties kā biedrība vai domubiedru grupa.

“Tad skatīsimies, kāda ir iedzīvotāju attieksme, jo tas būs reāls rādītājs. Elksniņš var par daudz ko sapņot, bet viss būs atkarīgs no iedzīvotāju atbalsta. Tā būs biedrība, sabiedriska platforma, kas apvienos cilvēkus no dažādām politiskām partijām, bet gudri domājušos, valstiski domājošus, reģiona intereses aizstāvošus,” stāsta politiķis.

Elksniņš vēl neprognozē, vai biedrība pārtaps par partiju, taču tie “būs cilvēki ar noteiktu ideoloģiju”.

Pēc mēra paustā, viņa nākotni “Saskaņā” “noteiks iedzīvotāji”, kas darbosies reģionālajā platformā. “Manu rīcības modeli ietekmē iedzīvotāji un mana komunikācija ar viņiem. Pašlaik strādājot pašvaldībā tiešo saikni ar iedzīvotājiem, par ko daudzi runā, izjūtu ļoti stipri,” sacīja Elksniņš.

Viņš uzskata, ka “Saskaņai” ir grūta izvēle priekšā, sākot ar apzināšanos un izpratni, kur tā atrodas un uz kādu vēlētāju virzīties.

Elksniņam esot skaidrs, ka partijai jāstiprina kapacitāte, bet pašlaik, raugoties uz visiem politiskajiem procesiem no reģiona, no Daugavpils, mērs apzinoties, ka “nākotne ir tikai un vienīgi iedzīvotājos un reģionālajās platformās”.


Avots : Puaro.lv
Rezekneszinas.lv
Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ

Komentāri (0-3 /3)
Starp citu 04.04.2020 21:18
Atradies politikas jauneklis. Kā tomēr derētu 34.gada variants, lai noliktu pie vietas anarhistus, kuri sevi dēvē par demokrātiem.
Dr. Rosemary Albert 15.08.2022 02:20
Labdien, mani sauc doktore Rozmarija Alberta no Austrālijas, esmu ārste un precējusies ar filozofu. Dažus gadus atpakaļ es biju iestrēdzis finansiālā situācijā, un man bija nepieciešama finansiāla palīdzība, lai apmaksātu rēķinus un izveidotu savu privāto slimnīcu. Es mēģināju meklēt aizdevumus no dažādām aizdevumu firmām gan privātām, gan korporatīvajām struktūrām, taču nesekmīgi, un lielākā daļa banku arī atteicās no mana kredīta. Bet brīnumainā kārtā draudzene Felicia kundze mani iepazīstināja ar privātu aizdevuma uzņēmumu (aizdevuma kredītiestādi), un es saņēmu aizdevuma summu USD 200 000,00 (Austrālijas dolārs), un šodien esmu nokārtojis visus savus departamentus un izveidojis savu slimnīcu. Dārgais, ja jums ir jāsazinās ar jebkuru firmu, lai nodrošinātu aizdevumu ar zemu procentu likmi 3% un labākiem atmaksas plāniem un grafiku, lūdzu, iesaku sazināties ar Aizdevuma kredītiestādi, un jūs saņemsiet savu aizdevumu bez grūtībām. Viņi nezina, ka es to daru, bet es tagad esmu tik laimīgs, un es nolēmu cilvēkiem par viņiem uzzināt vairāk, viņi piedāvā visa veida aizdevumus gan privātpersonām, gan uzņēmumiem, kā arī es vēlos, lai Dievs viņus svētī arvien vairāk. Jūs varat sazināties ar šo uzņēmumu, izmantojot šo e-pastu:([email protected]) Whatsapp: +393512114999
Daan Sophia. 19.08.2022 17:09
FINANSIĀLAIS IZLAUKUMS

Dzīve patiešām ir GRACE, es esmu Daan Sophia. esmu no Latvijas. šobrīd atrodas Kalifornijā, ASV. Es vēlos dalīties ar jums savā pieredzē par to, kā es saņēmu aizdevumu USD 185 000,00 USD apmērā, lai nodzēstu savu bankas vekseļus un uzsāktu jaunu biznesu. Viss sākās ar to, ka es pazaudēju savu māju un mantas sakarā ar bankas vekseļu, ko paņēmu, lai kompensētu dažus rēķinus un dažas personīgās vajadzības. Es kļuvu tik izmisis un sāku meklēt līdzekļus jebkādā veidā. Par laimi, es dzirdēju savu kolēģi runājam par šo uzņēmumu, es sāku interesēties, lai gan es baidījos tikt apkrāpts, mani piespieda situācija, un man nebija citas izvēles, kā lūgt padomu savam draugam par šo uzņēmumu, un man tika sniegta palīdzība. kontakttālrunis, sazināšanās ar viņiem mani patiešām radīja skeptiski, jo mana pagātnes pieredze ar tiešsaistes aizdevējiem, maz es zināju šo pašu Uzņēmums "Aizdevumu kredītiestāde. bija svēts man un manai ģimenei un visai interneta pasaulei, šis uzņēmums ir bijis ļoti palīdzu man un dažiem maniem kolēģiem, un šodien esmu lepns labi organizēta biznesa īpašnieks, un ar pienākumiem tiek labi galā, pateicoties Elijah kungam, tāpēc, ja tiešām jums patiešām ir nepieciešams aizdevums, lai paplašinātu vai sāktu savu darbību. uzņēmējdarbības vai jebkāda veida finansiālas grūtības, iesaku jums sniegt aizdevumu kredītiestādei iespēju finansiāli uzlabot jūsu dzīvi E-pasts:{ [email protected] } Whatsapp: +393512114999 . paldies
Pievienot komentāru
Jūsu vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):


Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Marta sākumā Rēzeknei ir nenokārtotas finansiālas saistības par 28 pakalpojumiem pret 18 uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem
Apspriest
Aptauja
Vai esat domājuši par darba maiņu?
Skatīt rezultātus
Jaunākie komentāri:
Uz Rēzeknes ielām atgriežas “Bolt” elektriskie skrejriteņi
Zaļā sērga atkal pārņem Rēzekni. Ar tādu braukšanas kultūru, kāda ir pie mums, vispār tādus būtu jāaizliedz, brauc virsū kā tanks. Parīzē laikam gudrāki cilvēki, jo aizliedza šitos verķus, bet pie mums tikai bizness, ne kā cilvēcīga. Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
tā būtu dāvana putinam, kāda konflikta laikā atomstacija jau enerģiju ražotu : skabariem: domāju ka pie robežas ar agresīvu kaimiņu kaut ko būvēt nebūtu prāta darbs Sīkāk...
Izskata iespējas pie Rāznas ezera celt atomelektrostaciju
Ir stipri novecojusi. Savā laikā atomelektrostaciju pie mums vēlējās būvēt Battaševičs. Bet šodien gan tas izklausās pēc 1. Aprīļa joka.... Sīkāk...
facebook draugiem
Top